«Supernovas» žūrija un LTV vietu finālā piešķir arī Mikam Dukuram

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Latvijas Televīzijas konkursa "Supernova 2022" žūrijas un LTV pārstāvji lēmuši vietu finālā piešķirt arī Mikam Dukuram, jo pusfināla tiešraidē 5. februārī neparedzētas tehniskas kļūmes dēļ mākslinieka dziesma "First Love" izskanēja bez iecerētajiem skaņas efektiem.

Priekšnesuma laikā notika efektu apstrādes datora sinhronizācijas kļūme, kā rezultātā dziesmai netika pievienoti papildu māksliniecisko vērtību piešķirošie skaņas efekti.

Konkursa žūrijas un LTV pārstāvji izvērtēja Mika Dukura priekšnesuma ierakstu, secinot, ka tehniskā kļūme būtiski ietekmējusi tā skaņas kvalitāti. Salīdzinot ģenerālmēģinājuma un pusfināla ierakstus, ir dzirdama skaņas atšķirība, kas nav radusies Mika Dukura vainas dēļ.

Ņemot vērā, ka šie faktori, iespējams, varēja mainīt pusfināla balsojuma rezultātus, nolemts Miku Dukuru aicināt piedalīties konkursa finālā.

"Supernova" fināls – 12. februārī pulksten 21.05 LTV1 un REplay.lv. LTV7 būs iespēja vērot tiešraidi ar surdotulkojumu. Fināla aizkulises tiešraidē "Supernova neoficiāli" būs skatāmas LTV jauniešu platformas "16+" Youtube kanālā (LTV_16plus) un sabiedrisko mediju portālā LSM.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti