Rīta Panorāma

Intervija ar LTV žurnālistu Andreju Volmāru

Rīta Panorāma

Rīta Panorāma

"Supernovas" pusfināliste - Katrine Millere ar dziesmu "Beaten Down"

«Supernovas» dalībniece Katrine Millere tic, ka labais vienmēr uzvar

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

"Supernovas" dziesma "Beaten Down", kā dziedātāja Katrine Millere pati saka, ir un nav mīlestības balāde, jo vēsta ne tikai par klasisku mīlestību, bet arī notikumiem pasaulē: "Brīdī, kad iekšēji vai ārēji viss ir sagrauts, tad vienmēr jāatrod tas spēks, lai turpinātu cīnīties." Dziedātāja ir pārliecināta, ka labais vienmēr uzvar.

Katrine Millere atzīst, ka katrai no konkurentu dziesmām ir "savs labais", bet dziedātāja dzied un dara to, kas viņai patīk, tāpēc cer, ka arī klausītāji to sajutīs. "Supernovai" pieteikto dziesmu Katrine sauc par balādi ar odziņu.

Katrine Millere ir latviešu izcelsmes dziedātāja, kura dzimusi un augusi Zviedrijā. Mūziķe debitēja "Supernovā" 2014. gadā, konkursā piedalījusies arī 2018. un 2019. gadā. Viens no plašāk izskanējušajiem skaņdarbiem mūziķes karjerā ir 2020. gadā tapusī dziesma "Laiks", kas sacerēta kopā ar grupu "Rock’n’Berries". Jaunākā Katrines un grupas "Rock’n’Berries" dziesma "Hei, mazā" tapa 2022. gadā kopdarbā ar leģendāro grupu "Odis".

"Supernovu" arī šogad vadīs Ketija Šēnberga un Lauris Reiniks. Pusfinālā skatītājiem būs iespēja iepazīt dalībniekus un tiešraidē pirmoreiz novērtēt dziesmu izpildījumu, savukārt finālā – izvēlēties konkursa uzvarētāju. Gan pusfinālā, gan finālā vienlīdz nozīmīga būs skatītāju un žūrijas loma – labākie tiks noteikti skatītāju zvanu un īsziņu balsojuma un žūrijas balsojuma kopvērtējumā. Visas pusfināla dziesmas vienkopus klausāmas konkursa mājaslapā.

"Supernovas" pusfināls notiks 4. februārī pulksten 21.10 LTV1 un REplay.lv.

Latvijas Televīzijas autoru un dziesmu izpildītāju konkursa "Supernova" uzvarētājs iegūs iespēju maijā pārstāvēt Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Lielbritānijā. Eirovīzijas finālā 2022. gada 14. maijā uzvarēja Ukrainas pārstāvji "Kalush Orchestra" ar dziesmu "Стефанія", tomēr Eiropas Raidsabiedrību savienība (EBU) lēma 2023. gada konkursa rīkošanu Ukrainas vārdā uzticēt Lielbritānijai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti