Dienas ziņas

"Supernova" zīmju valodā

Dienas ziņas

Darba tirgu Kurzemē papildina augsta līmeņa profesionāļi

"Supernova 2019" aizkulises

«Supernovas 2019» aizkulises - sirsnīga gaisotne un biedra pleca sajūta

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursā “Supernova 2019” vakarnakt astoņu finālistu konkurencē triumfēja duets “Carousel”. Viņi maijā pārstāvēs Latviju Eirovīzijā, kas šogad notiks Izraēlā. LTV filmēšanas grupa sestdien juta līdzi visiem šova dalībniekiem aizkulisēs.

''Supernovas'' fināla tiešraidei dalībnieki gatavojās katrā brīvajā brīdī un visās iespējamās telpās. Valdīja sirsnīga atmosfēra un biedra pleca sajūta – to saka "Supernovas" dalībnieki. Par konkurentiem nevienu neesot uzskatījuši. Bet, protams, ne visi.

"Double Faced Eels" lepojās, ka ir izdzīvojuši kā visstiprākie, jo apkārt neviens cits nebija redzams. Savukārt "Carousel" pārstāve Sabīne Žuga sacīja, ka neuztver citus kā konkurentus, jo šeit visi ir draudzīgi. "Es nejūtu nekādu baigo spriedzi," viņa uzsvēra. Arī kleitas neviens neesot griezis.

Patrisha saskata, ka visapkārt bija ļoti forši cilvēki un tieši lielajā finālā. "Un vispār, visi mūziķi ir kolosāli, un es esmu ļoti priecīga," viņa piebilda. 

Savukārt "Dziļi violets" pauda, ka iet uz 2. vietu. "Tā ir respektabla, cienījama vieta un Latvijas nodokļu maksātājiem nav jāmaksā par šo lielo ballīti, plus nākamā gada ''Supernovas'' dalībnieki varēs braukt uz kādu citu valsti, nevis uz Latviju. Iztērējiet naudu uz mums, lai nākotnē ir lētāk," teica puiši.

Markus Riva atgādināja, ka Eirovīzijas šī gada lozungs ir “uzdrīksties sapņot”. "Es katru gadu, piedaloties "Supernovā", uzdrīkstos, neskatoties uz ko, ka cilvēki varbūt smīkņās par to, bet vienalga, arī šogad piedaloties, es jūtu vēl lielāku atbalstu no cilvēkiem un skatītājiem, kas grib mani dzirdēt un kuri jūt man līdzi," viņš uzsvēra.

Edgaram Kreilim šķiet, ka konkurence šogad bija sīvāka. "Jo mums visas dziesmas, kuras spējīgas pārstāvēt Latviju lielajā Eirovīzijā un, salīdzinot ar citiem gadiem, kur bija tāda zvaigzne kā Aminata - tieši 100% skaidri, ka viņai ir jāpārstāv... Tad šogad, diemžēl, tā nav," atzina Kreilis.

Savukārt Dagmāra Ketija sacīja, ka "mums ir burvīga komanda, aizmugure", uz kuru var paļauties. "Tāpēc mēs turamies ļoti labi," viņa uzsvēra. 

Cilvēku, kuri strādāja šovā, ir tik daudz. Arī aizkadra cilvēki, kurus nemaz neredz. Sākot ar operatoriem, gaismotājiem, skaņotājiem un grimētājiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti