«Situācija valstī sanopietninājusies!» Atgriežas «Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas Televīzijas (LTV) skatītāji, sākot no 13. septembra, piektdienu vakarus varēs pavadīt kopā ar Jāni Skuteli raidījumā “Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli”. “Šajā sezonā šovā tiks apkopotas un apskatītas tikai nopietnas un mazāk nopietnas Latvijas un pasaules norises,” informē LTV.

“Pa vasaru, kamēr mēs bijām projām, situācija valstī ne tika saglabājusies nopietna, bet pat sanopietninājusies. Tāpēc ir pēdējais laiks to atnopietnināt, protams, izklaides likumu ietvaros,” norāda Jānis. Turpmāk joki un smiekli šovā tikšot tērēti un pielietoti tikai atbilstoši apstākļiem un situācijai valstī.

Lai nodrošinātu situācijai valstī atbilstošu atmosfēru visa šova garumā, arī jaunajā sezonā Jānim katru nedēļu palīgā nāks grupa “Dziļi violets”, bet aktualitātes ielās padziļināti pētīs triecienžurnālists Ēriks Palkavnieks.

Jaunās sezonas pirmajā raidījumā viesosies LTV laika ziņu vadītājs Toms Bricis un volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, savukārt par muzikālo priekšnesumu parūpēsies Jānis Šipkēvics ar projektu “Nepāriet”.

“Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli” skatāms no 13. septembra  piektdienās pulksten 22.10 LTV1 un REPLAY.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti