Siguldā atklās rudens zelta lapu sezonu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Siguldas pils kvartālā nedēļas nogalē, 26. septembrī, norisināsies zelta rudens sezonas atklāšanas svētki, informēja organizatori.

Svētku programmā gaidāms amatnieku tirgus, programma ģimenēm ar bērniem, “Rudens Street Food” zona, kā arī grupu “Sudden Lights” un “Oranžās brīvdienas” koncerts.

No pulksten 11.00 visas dienas garumā apmeklētājus gaidīs amatnieku, zemnieku un Latvijā ražotu produkciju “Zelta lapu tirdziņš”, kā arī dažādas Siguldas pils kvartāla amatnieku meistarklases. Tāpat zelta rudens sezonas atklāšanas svētkos notiks gardēžu pasākums “Rudens Street Food”.

No pulksten 11.00 svētkos norisināsies koka spēļu darbnīca “Izspēlē rudeni” ģimenēm ar bērniem, savukārt pulksten 12.00 gaidāma izrāde ģimenēm ar bērniem “Rudens darbi un nedarbi”. Pēc izrādes – kopā ar zaķu ģimeni jautrās rudens stafetes.

Tam sekos arī burbuļu šovs “Ieburbuļo rudenī!” kopā ar Mārtiņa burbuļiem un “Zelta rudens smukumu darbnīca”.

Pulksten 15.00 gaidāma apbalvošana orientēšanās spēlei “Zelta spieķis” Siguldas pils kvartālā. Savukārt pulksten 19.00 sāksies svētku noslēgums ar grupu “Sudden Lights” un “Oranžās brīvdienas” koncertiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti