«Sieviešu stendaps» aicina uz stāvkomēdijas vakaru «Tikai tev»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

18. februārī pulksten 19.00 tiešraidē no Kaņepes Kultūras centra notiks “Sieviešu stendapa” stāvkomēdijas vakars “Tikai tev”, informēja pasākuma organizatori.

“Vai tev dažreiz liekas, ka tavā dzīvē kaut kā trūkst? Vai tev riebjas savas attiecības vai tas, ka tev tādu nav? Vai tu jūties iztukšota un nelaimīga? Neuztraucies un “izvelc” līdz 18. februārim, kad “Sieviešu stendaps” pasniegs labāko un lētāko lekciju “Tikai tev” par to, kā būt laimīgai!

Lekcijā dzirdēsiet padomus, kā dzert bez galvassāpēm, ēst bez izmaiņām svarā un sadzīvot ar sabiedrības uzspiestajiem standartiem.

Tāpat vakara gaidā būs dzirdami dzejoļi no Rūda Valentīna krājuma “Mīlestība covidlaikā”. Atceries, nav iespējams uzrakstīt neLAIMĪGA, bez LAIMĪGA. Tava sievišķā misija nav iedvesmot vīrieti vai dzemdēt bērnus, tā ir būt laimīgai vai laimīgi nelaimīgai. Pievienojies mūsu lekcijai un uzzini īstos laimes noslēpumus! Neskatoties uz nosaukumu, aicināti ir visi, t.sk. arī vīrieši,” vēstīts pasākuma pieteikumā.

Kā informēja rīkotāji, izrādē “Tikai tev” piedalīsies dzejniece Katrīna Rudzīte, dzejniece, rakstniece un dramaturģe Inga Gaile, dramaturģe Aiva Birbele, režisore Alise Zariņa, komiķe Džemma Sudraba un Dārta Nora Pauļuka-Sadlovska, pasākumu vadīs – No Ra.

““Sieviešu stendaps” ir platforma režisorēm, māksliniecēm, dzejniecēm, rakstniecēm, radošājām direktorēm, neradošām asistententēm, un vienkārši drosmīgām sievietēm, kas kāda dienā nolēma, ka vēlas pastāstīt par savām domām, jūtām un pieredzēm uz skatuves. Pastāstīt tā, ka ir smieklīgi. Dažreiz drusku, dažreiz ļoti smieklīgi. Un dažreiz gan smieklīgi, gan tā, ka ir jāraud. “Sieviešu stendaps” Kaņepes Kultūras centrā notiek reizi mēnesī no septembra līdz jūnijam,” pavēstīja “Sieviešu stendapa” pārstāvji.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti