Seriāla «Rivjēra» otrā sezona šonedēļ ierodas pie skatītajiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Skatītājiem no 5. septembra ceturtdienu vakaros piedāvājumā seriāla “Rivjēra” turpinājums, ziņo Latvijas Televīzija. Tajā būs redzami jauni varoņi, ekskluzīvi tērpi, kā arī turpināsies sens ģimeņu naids.

Piedzīvojis pasaules pirmizrādi 2017. gadā, britu televīzijas kompānijas “Sky Atlantic” paspārnē veidotais seriāls guvis lielu atsaucību skatītāju vidū, kļūstot par vienu no veiksmīgākajiem britu kompānijas veidotajiem seriāliem. “Rivjēras” pirmo sezonu tiešsaistē un televīzijas ēterā vērojuši vairāk nekā 20 miljoni skatītāju.

Tā vēl līdz septembra beigām pieejama arī mūsu sabiedrisko mediju satura atskaņotājā Replay.lv:

“Pēc pirmās sezonas panākumiem mēs sapratām, ka ir jāturpina ar vēl lielāku vērienu. Jau šobrīd filmētais materiāls rada Bonda filmu cienīgu efektu! Šis ir stāsts par Francijas Rivjēru, vienu no dārgākajiem kūrortiem Eiropā, kur saule spīd trīssimt dienas gadā un kur vienuviet satiekas bagātnieki ar apšaubāmu pagātni. Līdzās lielai naudai nāk vērienīga korupcija, noziegumi un  ļaunums. Tas viss ir seriāla stāsta kodols,” par jauno sezonu stāsta “Rivjēras” izpildproducents Kriss Tikjērs.

Jaunās sezonas aktieru ansambli papildina Popija Delaviņa, britu populārās aktrises un modeles Karas Delaviņas māsa, kura atveido Dafni, bet viņas dvīņu brāli Niko - britu teātra un televīzijas aktieris Džeks Fokss. Ansamblim pievienojas arī kanādiešu aktieris Vils Ārnets. Viņš skatītājiem vairāk pazīstams kā komēdiju aktieris, kurš saņēmis arī vairākas “Grammy” balvas.

Skatītāji visā pasaulē ir novērtējuši arī izcilos aktieru tērpus. Otrajā sezonā ikkatram tēlam ir piemeklēts savs unikāls stils, apģērbos iekļaujot pasaules labāko, jaunāko un  dārgāko modes namu kolekcijas. Par kostīmiem “Rivjērā” rūpējas britu māksliniece Emma Freijere.

Seriāla “Rivjēra” otrā sezona – no 5. septembra ceturtdienās pulksten 22.15 skatāma LTV1. Septiņas dienas pēc televīzijas ētera seriālu būs iespējams noskatīties arī sabiedrisko mediju satura atskaņotājā Replay.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti