Seriāla «Divi vienā» sezonas noslēgums ceturtdien būs spraigs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Jau šovakar, 2. maijā, LTV1 ēterā noslēgsies seriāla “Divi vienā” 2. sezona, kas bija pārpilna ar negaidītiem pavērsieniem – notikumi sākās ar Anetes un Ulda braucienu uz baznīcu, kas beidzās traģiski, informēja Latvijas Televīzija.  

Atkopjoties no avārijas sekām, Anete satika Ralfu, ar kuru sākotnēji viņu vienoja viens mērķis – atrast vainīgo, tomēr vēlāk abi saprata, ka viens bez otra nevar.

Viņu ceļš uz laimi nav bijis rožains, jo abu attiecībām traucēja gan Ralfa menedžere Diāna, gan Anetes kolēģe Rūta. Bet vislielākās mokas abiem sagādāja Anetes nejauši atrastā senā fotogrāfija, kas lika šķetināt pagātnes noslēpumus – atklājās, ka Ralfs ir Zuraba dēls.

Bailēs, ka noticis asinsgrēks, abi bija tuvu nervu sabrukumam, bet tad Veronika atklāja savai meitai sen glabātu noslēpumu – Anete ir adoptēta. Šķita, nekas vairs neaptumšos abu laimi.

Arī pēdējā epizodē skatītājus sagaida nervus kutinoši notikumi – noslēpumainais limuzīns turpinās sekot Anetei, un Anetes tuvākie cilvēki iekritīs tiem izliktajos slazdos. Viņa saņems noslēpumainu piedāvājumu, tomēr tuvumā nebūs neviena, ar ko apspriesties.

Seriālu veido pieredzējušais tandēms – TV seriālu režisore Inta Gorodecka un producente Baiba Saleniece. Galveno – Anetes – lomu atveido Nacionālā teātra aktrise Līga Zeļģe, bet pārējās lomās iejūtas Ģirts Liuzniks, Kārlis Freimanis, Lāsma Kugrēna, Jānis Jarāns, Jakovs Rafalsons, Indra Briķe, Veronika Plotņikova, Sandija Dovgāne un daudzi citi.

Nenokavē notikumu atrisinājumu jau 2. maijā 20.00 LTV1. Visas seriāla “Divi vienā” epizodes iespējams skatīties sabiedrisko mediju satura atskaņotājā “RePlay.lv”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti