Šampanieša atvēršana ar zobenu. Kurš «Sporta studijas» vadītājs ir veiklāks?

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Raidījuma “Sporta studija” vadītāji vienmēr ir klāt sportistiem saspringtos brīžos un nav šaubu, ka kādreiz arī sapņo par to, kā būtu stāvēt uz pjedestāla un laistīties ar šampanieti un ne tikai, varbūt pat sacensties savā starpā? “Neiespējamajā misijā 2020” iespējams bija tiešām teju viss, un pat vēl labāk - izaicinājums "Sporta studijas" vīriem, kas izpildīja izpildīja sobraž jeb pudeles atvēršanu ar zobenu uz ātrumu. Piedalījās Dāvids Erenštreits, Raimonds Gekišs un Reinis Ošenieks. 

Latvijas Televīzijas (LTV) žurnālisti atzīst, ka gads nav bijis no vieglākajiem, jo sportā notikumu bijis maz, visvairāk sāp sirds par nenotikušajām Tokijas olimpiskajām spēlēm. Sporta studijas raidījumi tapuši sazinoties savā starpā un ar sportistiem tiešsaistē, bet izdevies arī izbaudīt laiku kopā ar mājiniekiem. Labākais šajā gadā ir bijusi iespēja sazināties ar visiem sportistiem, pat ar tiem, kas ierasti ir ļoti aizņemti un sirsnīgi ir bijis, ka nu sportisti ir arī apjautājušies, kā klājas žurnālistiem un uzdevuši ne vienu vien jautājumu, tā teikt - ir bijis vairāk laika sarunām. 

Spraigajās sacensībās pats veiklākais dzirkstošā vīna atvērējs, ar neticamu precizitāti un arhitektonisko izjūtu izrādījās Reinis Ošenieks, bet pārējie divi neskopojās ar draudzīgām un sarkastiskām piezīmēm. Sāncensības gars mīt arī sporta žurnālistos!

Laimīgu Jauno 2021. gadu!

LTV Jaunā gada šovs “Neiespējamā misija 2020” 

2020. gads bijis negaidītu pavērsienu, ideju un izaicinājumu pilns, tāpēc Vecgada vakars bija pēdējā iespēja un brīdis, kad paveikt neiespējamo misiju visiem kopā. Deviņas Latvijā spilgtas un aizvadītajā gadā īpaši populāras personības kopā ar īpašo misiju aģenti Māru Sleju devās piepildīt savus sen lolotos sapņus vai ļāvās kādam unikālam izaicinājumam, kas radīja galvu reibinošas izjūtas.

Misijās piedalījās aktieris un režisors Intars Rešetins, LTV žurnāliste Anete Bērtule, raidījumu vadītāja Sanda Dejus, basketbolists Kristaps Janičenoks, raidījuma “Sporta Studija” vadītāji, pavārs Mārtiņš Sirmais, tenisiste Aļona Ostapenko, pianists Vestards Šimkus un arī "Youtube" personība, brazīlietis Felipe Gabriels. Kāds pārvarēja sevi, staigājot pa karstām oglēm, cits slauca govi, vienam bija jālido reaktīvajā lidmašīnā, otram jārepo vai jādodas vakariņās pie prezidenta. Visa sajūtu un piedzīvojumu gamma turpmākajos stāstos! 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti