Rīta Panorāma

Šodien "Ēnu diena 2020". Intervija ar Junior Achievement vadītāju Jāni Krievānu

Rīta Panorāma

Vairākums atbalsta NATO

Intervija ar konkursa "Supernova 2020" uzvarētāju Samantu Tīnu

Samanta Tīna gatavojas Eirovīzijai: Neko daudz nemainīsim, numurs ir gatavs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas Televīzijas veidotajā autoru un izpildītāju konkursā “Supernova 2020” 8. februārī uzvaras laurus plūca dziedātāja Samanta Tīna. Tieši viņa pārstāvēs Latviju 65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas notiks maijā Nīderlandes pilsētā Roterdamā. Viņa atklāj – tagad sākoties intensīvs darbs, gatavojoties Eirovīzijai, tomēr priekšnesumā lielu izmaiņu nebūšot.

LTV raidījumā “Rīta Panorāma” Samanta Tīna pastāstīja, ka pēc uzvaras turpinoties saspringts darbs, “atslābt nevar, jāturpina elpot”. Uzvara “Supernovā” ir tikai solis – kaut vērienīgs – pretī lielajam mērķim, uzsver mūziķe. Tagad darāms teju dubults darbs, jo sākusies gatavošanās un jāstrādā pie skatuves scenārija, gaismu scenārija, jāplāno uzstāšanās citās Eirovīzijas valstīs, lai iepazīstinātu ar Latvijas dziesmu.

“Rezonanse ir liela, kas mani priecē, un ļoti daudzi fani raksta no Eiropas un jau gaida savās valstīs, cer, ka mēs varēsim tikties. Bet pirms tam ir ļoti liels darbs jāizdara,” uzsvēra Samanta Tīna.

Mūziķe arī atklāja, ka viņas uzstāšanās Eirovīzijā būtiski neatšķirsies no “Supernovā” redzētā.

"Manuprāt, priekšnesums ir ļoti pilnvērtīgs, ļoti jaudīgs, ļoti nestandarta Eirovīzijai, par ko arī Eiropā cilvēki jau šobrīd, paskatoties reakcijas un komentārus, ir sajūsmā. Vēl kaut ko mainīt? Nu, ruļļi šoreiz nebūs [..] Kā saka, jokus pie malas un tagad ir nopietns darbs, bet lielā mērā, es domāju, mēs nemainīsim neko, jo numurs ir gatavs un ļoti piesātināts," stāstīja Samanta Tīna.

Samanta Tīna izteikusies, ka atbild uz visām fanu ziņām sociālajos tīklos – arī svētdien, 9. februārī, pēc uzvaras “Supernovā” viņa esot līdz 4.00 no rīta palikusi augšā un atbildējusi uz katru “Instagram” komentāru.

“Tiešām es atbildu visiem, jo man tas ir svarīgi. Es klausos katru ieteikumu, katru komentāru, jo bez skatītājiem man nebūtu tas izdevies,” atzīmēja mūziķe.

65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas maijā notiks Roterdamā, Nīderlandē, piedalīsies 41 dalībvalsts.

Latvijas pārstāve Samanta Tīna uzstāsies otrajā pusfinālā, kas notiks 14. maijā, un par vietu finālā cīnīsies ar dalībniekiem no Igaunijas, Dānijas, Austrijas, Šveices, Somijas, Moldovas, Sanmarīno, Serbijas, Islandes, Čehijas, Grieķijas, Bulgārijas, Armēnijas, Gruzijas, Portugāles un Albānijas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti