Rīta Panorāma

"Blokmājas Dons Kihots" pirmie sāk mēģinājumus Dailes teātrī

Rīta Panorāma

No 16. maija Marka Rotko mākslas centrs atvērts apmeklētājiem

Skype intervija ar Samantu Tīnu

Samanta Tīna gaida Eirovīzijas šovu «Eiropa staro!»: Ja nevaram mainīt situāciju, jāmaina attieksme

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Eirovīzijas šogad nebūs. Tomēr vakarā, kad vajadzēja notikt konkursa finālam – 16. maijā – visā Eiropā un arī Latvijas Televīzijā būs skatāms šovs “Eiropa staro!”, kurā godinās visas dziesmas, kam vajadzēja izskanēt Roterdamas lielajā arēnā.

Latvijas šogad Eirovīzijai izvirzītā pārstāve Samanta Tīna vēl pirms šova tiešraides būs redzama plašākā intervijā, kurā skatītājiem būs iespēja uzzināt gan par dziedātājas ceļu līdz uzvarai “Supernovā”, gan par Samanta Tīnas iespējām Eirovīzijā piedalīsies nākamgad.

“Lai arī situācija ir tāda, kāda viņa ir, – ja mēs nevaram mainīt situāciju, ir jāmaina attieksme pret situāciju,” LTV raidījumā “Rīta Panorāma” stāstīja Samanta Tīna. “Es smaidu, priecājos un esmu ļoti satraukta par rītdienu, jo ir tā neziņa – tu nezini, kā tas īsti notiks, jo arī es skatīšos šo Eirovīzijas koncertu “Eiropa staro” no mājām, pie televizora ekrāna.”

Samantas Tīnas dziesma “Still Breathing” tomēr neizskanēs kā konkursa dziesma, un koncerta vakarā tikai ieskanēsies – ne pilnā garumā. Tomēr konkursa dalībnieki būs sagatavojuši sveicienus visai Eiropai.

Dziedātāja atzīmēja, ka pati vēl nezina, vai viņai būs iespēja Latviju Eirovīzijā pārstāvēt nākamgad, taču ir zināms, ka dziesma “Still Breathing” konkursā piedalīties nevarēs.

Saskaņā ar Eirovīzijas noteikumiem konkursā katru gadu var piedalīties dziesmas, kas publiski izskanējušas ne agrāk kā iepriekšējā gada 1. septembrī. Tas nozīmē, ka 2021. gada konkursā ar dziesmām, ko valstis izvirzījušas 2020. gada konkursam, piedalīties nedrīkstēs. Dalībai konkursā var pieteikt 2020. gada nacionālajās atlasēs uzvarējušos izpildītājus, bet, ievērojot Eirovīzijas noteikumus, viņiem šādā gadījumā ir jānodrošina jauns skaņdarbs. To, vai Samanta Tīna nākamgad varēs pārstāvēt Latviju Eirovīzijā, Latvijas Televīzija izziņos Eirovīzijas koncerta norises nedēļā.

16. maijā pulksten 21.20 saruna ar Samantu Tīnu, pulksten 22.00 – koncertšovs “Eirovīzija 2020: Eiropa staro!” LTV1 un Replay.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti