Rokgrupas «Laime pilnīga» solists publisko skaņdarbu sadarbībā ar «Rihards Lībietis Orchestra» 

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Dziesma “To Carry On” ar Ervīnu Ramiņu tapusi kā daļa no “Rihards Lībietis Orchestra” rudenī gaidāmā albuma “Reflections”, kurā instrumentālās mūzikas kvintets sadarbojas ar vairākiem viesmāksliniekiem, informēja mūziķa pārstāve Kristīne Pelša.

Dziesmas video veidojuši Emīls Ašmanis un Rihards Lībietis. “Dziesma ir par sajūtu, ka kaut kā trūkst. Par stāvokli, kad jūties nepilnīgs un ne līdz galam spēj izbaudīt to, kas patīk,” stāsta Ervīns. “ Arī videoklipā centāmies notvert šo sajūtu, kad, jūtoties tālu no visa apkārtējā, jāatrod spēks doties īstajā virzienā un nepazust apkārtējā mutulī,” papildina Rihards.

Albums “Reflections” būs īpašs ar to, ka katrs tā skaņdarbs veidots kopā ar kādu Latvijā iemīļotu vokālistu, tā veidojot gan saturiski, gan muzikāli dažādus stāstus.

Šī ir ceturtā dziesma un video no septembrī gaidāmā albuma. Iepriekš jau publiskoti video ar Anneli Arro, Kristīni Prauliņu un blūza dziedātāju/mutes ermoņiku spēlētāju Oskaru Stolse-Semerovu.

“Rihards Lībietis Orchestra” sastāvā kopā ar Rihardu muzicē Toms Lipskis (bass), Erna Daugaviete (čells), Matīss Repsis (perkusijas) un Gints Smukais (ģitāra). Šādā sastāvā mūziķi koncertē kopš 2015. gada, kad tika izdots Riharda Lībieša Latvijas mūzikas gada balvai nominētais albums “Scream, Breathe, Cry”, un ir aizvadījuši daudzus veiksmīgus koncertus Baltijas valstu koncertvietās un festivālos.

Albums, kā arī dziesma un video “To Carry On” top ar automašīnu transporta un loģistikas uzņēmuma “Kurbads” atbalstu. Albuma tapšanas procesam var sekot līdzi “Rihards Lībietis music” “Facebook” lapā. Dziesma “To Carry On” drīzumā pieejama arī Spotify u.c. mūzikas straumēšanas vietnēs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti