Rojs Rodžers un Kristiāna Grāmatiņa intervē «Supernovas» finālistus (neveiksmīgi)

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Jau šovakar, 8. februārī, Latvijas Televīzijas ēterā “Supernova”. Tajā noskaidrosim, kurš pārstāvēs Latviju šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā. “Nāc, sēdies mūsu interviju busiņā! Mēs apsolām, ka nekas slikts nenotiks!'' aicina Rojs Rodžers un Kristiāna Grāmatiņa, jeb Kriksis, kuri viesojās "Supernovas" mēģinājumā.

 “Supernovas” fināla tiešraide sāksies pulksten 21.25 un to vadīs Ketija Šēnberga, Toms Grēviņš un populārā vlogere Beta Beidz jeb Beāte Bērziņa, kurai šī būs debija TV ekrānā.

“Supernovā” šogad arī kāds jauninājums. Skatītājiem būs  iespēja jau dziesmas laikā paust savu viedokli par to ne tikai blakussēdētājiem, bet arī TV ekrānā. Mūsu mājaslapā būs iespēja spiest vai nu raudošu sejiņu vai arī sirsniņu. Tā paužot savu attieksmi.

Tomēr īstais balsojums gan sāksies tikai tad, kad visi dalībnieki būs uzstājušies.

Konkursa uzvarētāju šoreiz pilnībā noteiks skatītāju balsojums, ko veidos telefonbalsojums, SMS balsojums un internetbalsojums konkursa mājas lapā.

Par “Supernova 2020” uzvarētāju kļūs tas konkursa dalībnieks, kurš balsošanas laikā būs ieguvis vislielāko balsu skaitu.

Skatītāju telefonbalsošana un SMS balsošana, kā arī balsojums tiešsaistē konkursa mājaslapā un portālā LSM.lv sāksies pēc pēdējās fināla dziesmas izskanēšanas un ilgs vismaz 10 minūtes. No viena tālruņa numura par vienu dalībnieku, zvanot un sūtot SMS, būs atļauts nobalsot tikai vienu reizi jeb viens zvans un viena īsziņa no viena numura. Savukārt, balsojot internetā, no vienas IP adreses par vienu dalībnieku varēs nobalsot ne vairāk kā piecas reizes. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti