Rīta Panorāma

Intervija ar Raivi Dzintaru

Rīta Panorāma

Nacionālajā teātrī pirmizrāde - "Slaktiņa Dievs"

Intervija ar Mairu Miķelsoni un Normundu Jakušonoku

Rīgas Latviešu biedrības nams atjauno Jaungada sagaidīšanas tradīciju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Šogad Rīgas Latviešu biedrības nams, atjaunojot tradīcijas, durvis vērs krāsainam Jaungada sagaidīšanas pasākumam, aicinot ikvienu sagaidīt gadumiju kopā ar komponistu Mārtiņu Braunu, mūziķi Normundu Jakušonoku un grupu, etno kompāniju “Zeidi” un  citiem vakara dalībniekiem.

2020. gada svinību naktī pašā Rīgas sirdī, Rīgas Latviešu biedrības namā divās zālēs skanēs dažāda stila mūzika un būs dejas. Vakara sākumā skanēs komponista Mārtiņa Brauna skaņdarbi paša komponista un Zanes Gudrās izpildījumā no jaunās programmas “Gaismas lāse”.

Etno kompānija “Zeidi” ielīksmos vakara viesus ar dažādu tautu spēlēm, rotaļām, dančiem, jokiem un ticējumiem, savukārt Jaungada nakti viesi varēs izdejot Normunda Jakušonoka un viņa grupas pavadījumā.

Programmā paredzēta arī tikšanās ar Ziemassvētku vecīti, zīlnieci, laimes liešana un citas atrakcijas. Neizpaliks arī svētku svinīgais brīdis, kad pasākuma viesi varēs noklausīties un noskatīties Valsts prezidenta uzrunu un svētku salūtu. Savukārt, lai šis pasākums paliktu atmiņā un ikviens pagūtu apturēt mirkli gadumijā, šo brīdi varēs iemūžināt īpaši sagatavotā fotostūrītī.

Rīgas Latviešu biedrības biedre, pasākuma organizatore Maira Miķelsone LTV raidījumam "Rīta Panorāma" pastāstīja, ka "dreskods" balles viesiem esot brīvs, galvenais - labs garastāvoklis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti