Rīta Panorāma

"Stāsts par MĪ ..." - pirmizrāde jaunajā neatkarīgajā teātrī "Willa teātris"

Rīta Panorāma

Intervija ar Andreju Klementjevu

Intervija ar Armandu Jaunzemi, Sindiju Bokāni un Viktoriju

Rīgā trešo reizi notiks izklaides un tehnoloģiju festivāls «HyperTown»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

15. un 16. februārī Rīgā, izstāžu centrā “Ķīpsala”, jau trešo reizi norisināsies mūsdienu izklaides un tehnoloģiju festivāls “HyperTown.” Līdz ar iespaidīgajiem jaunāko tehnoloģiju demonstrējumiem, robotiem un simulatoriem, kā arī “cosplay” jeb fantāzijas tēlu šovu un Baltijas eSporta līgas finālu, šogad festivāls izziņojis vēl neredzētu izklaides programmu jauniešiem un ģimenēm, medijus informē organizatori.

Vairākus tūkstošus kvadrātmetru plašajā “Lifestyle zonā” pirmo reizi festivāla vēsturē pulcēsies un meistarklases interneta satura radīšanā piedāvās pašmāju populārākie influenceri. Datorspēles “Fortnite” fanus gaidīs turnīri, “street dance” nodarbības vadīs profesionāļi no “Ghetto Dance Academy”, notiks mūsdienu grima paraugdemonstrējumi, darbosies hennas tetovējumu, ēterisko eļļu un popkeiku gatavošanas meistarklases, visus izklaidēs “K-pop” un “Klusā diskotēka”, bet pašus mazākos piedzīvojumos vedīs aizraujošās “Avārijas brigādes” parka atrakcijas.

Jaudīgākās tehnoloģijas un eSporta profesionāļi zem viena jumta

Arī šoreiz festivālā būs iespēja izaicināt draugus uz “lazertag” turnīru, izmēģināt aktuālākās videospēles, izzināt mākslīgā intelekta iespējas, robotus un izmēģināt spēkus drifta un rallija simulatoros. Abas festivāla dienas norisināsies arī atvērtais “Fortnite” turnīrs visiem interesentiem un vadošās Baltijas eSporta līgas (BESL) sacensības, kas pulcēs labākās komandas no visām trim Baltijas valstīm “Counter Strike” disciplīnā.

eSporta profesionāļi skatītāju priekšā cīnīsies par uzvarētāja trofeju un 10 000 tūkstošus eiro vērto balvu fondu.

Izklaides iespējas ģimenēm un jauniešiem

“HyperTown” šogad pirmo reizi pārsteigs ar vēl nebijušu jaunumu - vērienīgu “Lifestyle zonu”, kur ģimenes un jauniešus gaidīs dejas, meistarklases, burbuļu šovi, hennas tetovējumi un citi pārsteigumi. Īpašā “Beauty zonā” konsultācijas par aktuālākajām grima tendencēm sniegs vadošie meistari, būs iespēja saņemt bezmaksas grimu, sekot līdzi “make-up” uzklāšanas paraugdemonstrējumiem, kā arī izmēģināt aktuālākās frizūras un sejas kopšanas līdzekļus. Kopā ar strauju popularitāti ieguvušajiem “TikTokeriem” varēs mesties “K Pop” deju ritmos, kā arī iztrakoties “Klusajā diskotēkā”, kur par dejotāju uzmanību cīnīsies trīs diskžokeji.

Par īpaši košu akcentu festivālā rūpēsies “cosplay” šovs, kur par krāšņāko tērpu un priekšnesumu sacentīsies Baltijas valstu fantāzijas tēlu mākslinieki.

Bet pašus mazākos festivāla apmeklētājus gaidīs neparastās atrakcijas no “Avārijas brigādes” parka, kurš fantāziju cienītājiem būs sarūpējis iespēju pašiem pirmajiem izmēģināt kādu pārsteigumu.

Lielākais Latvijas populārāko influenceru burziņš

Mūsdienu tehnoloģiju un eSporta festivālā “HyperTown” apmeklētājus sagaidīs vadošie Latvijas influenceri, geimeri un interneta satura veidotāji – festivālā piedalīsies kendamas spēles lietpratējs un reperis Prusax, Latvijas ietekmīgākais influenceris Niklāvs, “Instagram” trenere Sindija Bokāne, “Youtube” kanāla “UldonsTV” veidotājs, video blogere Amanda Razma, interneta huligāns Armands Jaunzems, kurš kopā ar faniem apņēmies uzstādīt īpašu rekordu, kā arī daudzi citi. Festivāla laikā influenceri vadīs meistarklases un dalīsies pieredzē, kādi likumi valda virtuālajā vidē, kā tajā sākt darboties un pelnīt.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti