Rīgā pirmizrādi piedzīvos iluzionistu Pecolli teatralizēta cirka izrāde

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ar krāšņiem Elitas Patmalnieces radītiem tērpiem, piena baltiem dūmu paklājiem, ārzemju māksliniekiem un galvu reibinošiem priekšnesumiem iluzionisti Pecolli aicina un teatralizētām cirka izrāžu “Ah … Liz” pirmizrādēm Rīgā, Kongresu namā, 19. un 20. oktobrī, paziņojumā medijiem informē organizatori.

“Šī ir ekskluzīva iespēja Latvijas iedzīvotājiem pirmajiem redzēt mūsu jauno izrādi, kurai iedvesma ir nākusi no pasaulē zināmā stāsta “Alise Brīnumzemē“,“ paziņojumā atklāj izrādes autore Dace Pecolli.

“Tā būs teatralizēta cirka izrāde ar specefektiem, 3D projekcijām, iluzionisma mākslas pielietojumu, piemēram, Alises auguma izmēra pārvērtībās vai Cepurnieka triku un joku vērošanā.

Skatītāji dosies piedzīvojumos “Maģiskajā dārzā“ un “Karalienes pilī“, sekos līdzi gaisa akrobātiskajiem šoviem un citiem “Alises Brīnumzemē“ cienīgiem brīnumiem.“

Izrādē piedalīsies mākslinieki no Amerikas, Itālijas, Ukrainas un Krievijas. Mūziku izrādei ir radījis komponists Enzo de Roza no Kanādas, izrādes tērpus veidojusi tērpu māksliniece Elita Patmalniece.  Īpašas vizuālās dekorācijas nodrošinās netradicionālas formas ekrāni, kuros video mākslas ainavas tiks projicētas ar īpašo “3D maping“ sistēmas palīdzību, turklāt visu vizuālo videomākslas materiālu ir izstrādājuši paši iluzionisti Pecolli.

Skatuves scenogrāfiju papildinās īpaši veidotas dekorācijas atbilstoši brīnumzemes un aizspogulijas tēmai. Izrādē „Ah ... Liz“ tiks izmantoti dažādi specefekti – piena dūmu paklājs, krāsaini ziepju burbuļi un citi vizuāli brīnumi.

Izrāde būs interaktīva ar aktīvu skatītāju līdzdalību, tā ir paredzēta kā pieaugušajiem, tā arī bērniem.

Izrāde “Ah … Liz” Latvijā būs skatāma trīs reizes – 19. oktobrī un 20. oktobrī. Pēc tam „Ah ... Liz“ uzsāks savu pasaules teātru tūri.

Dace un Enriko Pecolli ir Latvijas iluzionisti, kuri regulāri uzstājas arī ārzemēs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti