«Radio Naba» ēterā atgriežas elektroniskajai mūzikai veltīts raidījums «Signāls»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

11. martā Latvijas Radio 6 – LU Radio NABA ēterā atgriežas elektroniskajai mūzikai un naktsdzīvei veltīts raidījums “Signāls”. Sezonas pirmā raidījuma tēma būs – nakts kopiena, informēja raidījuma veidotāji.

“”Signāls” turpināšana ir īpaši nozīmīga laikā, kad pandēmija šķietami noslāpējusi naktsdzīvi un tās dalībnieki – organizatori, mūziķi, mākslinieki, dejotāji un citi iesaistītie – ir neziņā par nākotnes scenārijiem. ''Signāls'' vēlas atdzīvināt un aktualizēt šim sektoram aktuālās tēmas un problēmjautājumus, lai meklētu risinājumus un dotu ieskatu nākotnē. Tas viss ar mērķi atgriezties jau sakārtotākā naktsdzīves vidē, kurā visiem iesaistītajiem ir skaidrs, ka arī naktsdzīve ir daļa no Latvijas kultūras,” par raidījuma trešo sezonu pastāstīja tās veidotājs un vadītājs Vadims Pitlans.

Pirmā raidījuma viesi būs Kaņepes Kultūras centra direktors Kaspars Kondratjuks, diskžokejs un producents Elviss Zants un kultūrvietas “Tu Jau Zini Kur” radošais direktors Uldis Trapencieris. Raidījumā tiks pārrunāta naktsdzīves kopienu nozīme un uzplaukums esošajos apstākļos, kā arī raidījumā gaitā tiks izziņots konkurss elektroniskās mūzikas producentiem.

Raidījumi notiks katru otro ceturtdienu, sākot ar 11. martu, un tos klausīties varēs “Radio Naba” raidstracijā, kā arī vērot tiešraidē Kaņepes Kultūras centra “Facebook” lapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti