Publiskots Reinika dziesmas «Izvēdināt galvu» videoklips ar ainām no cietumiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Noslēdzot vasaras sezonu, mūziķis un aktieris Lauris Reiniks skatītāju un klausītāju vērtējumam nodod video versiju šīs vasaras dziesmai “Izvēdināt galvu”. “Tas ir komisks stāsts ar kriminālfilmas elementiem par cilvēku, kurš ir pārdedzis un pārstrādājies savā darbā,” paziņojumā presei informē Reinika menedžments.

Videoklipa režisore ir Aija Strazdiņa, ar kuru Reiniks sadarbojas jau gadiem. Galvenais operators - Ivo Skanstiņš, bet videoklipa scenārija autors un producents ir pats Lauris Reiniks.

“Izvēdināt galvu” videoklips ir tapis ciešā sadarbībā ar Latvijas Ieslodzījuma vietu pārvaldi. 

Lielākā daļa dziesmas videoklipa tika filmēta divās ieslodzījuma vietās  — nu jau slēgtajā Brasas cietumā Rīgā un joprojām aktīvajā Olaines cietumā. 

“Šī bija ārkārtīgi interesanta pieredze un aizraujošs piedzīvojums, ko es nekad neaizmirsīšu. Par to es esmu pateicīgs Ieslodzījuma vietu pārvaldei, bez kuru piekrišanas un progresīvās domāšanas mans stāsts paliktu tikai uz papīra,” paziņojumā stāsta Lauris

“Tas ir kā atgādinājums visiem, ka visus pasaules darbus tu neizdarīsi un visu pasaules naudu nenopelnīsi. Un tas nav vajadzīgs, ja tu gribi dzīvot veselīgu un pilnvērtīgu dzīvi. Izdedzis, pārguris un sašļucis cilvēks nav vajadzīgs nevienam. Ir jāatrod laiks sev un jāspēj laikā apstāties vai iepauzēt. Jeb kā dziesmā skan: “Viss, čau, manis te vairs nav! Man vajag izvēdināt galvu,” videoklipa un dziesmas ideju skaidro Reiniks.

Dziesmas komponists ir Lauris Reiniks, bet vārdus mūziķis sarakstījis kopā ar Guntaru Raču.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti