Prozas lasījumi un māksla tumšajam laikam – iesaka «Kultūrdeva»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas Radio kultūras žurnālists, dzejnieks Toms Treibergs savā kultūras izlasē šai nedēļai iesaka – salonu-izsoli mākslinieku atbalstam, “Prozas lasījumu” tiešsaistes programmu un izstādi, kas ļaus iegrimt dziļāk tumsā.

''Atbalstissimo''

Līdz decembra vidum Vecrīgā, mākslas galerijā “Putti” notiek šobrīd aktuālo mākslinieku satikšanās kopīgā salona izstādē un vienlaikus arī izsolē. To organizē mākslas platforma “Arterritory”. Tās devīze ir “Atbalstissimo” – saliekot kopā vārdus “atbalsts” un “bravissimo”.

Prozas lasījumi

No 1. līdz 6. decembrim norisināsies festivāls “Prozas lasījumi”. Šogad ir šī festivāla 25 gadu jubilejas gads, un tam par godu 1. decembrī vietnē prozaslasijumi.lv, kā arī platformā satori.lv būs skatāma kino režisores Ināras Kolmanes dokumentālā filma ar ļoti paskaidrojošu nosaukumu “Prozas lasījumiem 25”. Savukārt viss pārējais festivāls skatāms jau iepriekš pieminētajās saitēs, kā arī klausāms Latvijas Radio 1. kanālā.

Glezniecība

Par dažādiem kultūras notikumiem mēdz teikt: “Šajā drūmajā laikā piedāvāsim kaut ko krāsainu un jautru.” Savukārt Sigitas Daugules gleznu izstāde ar ļoti klasisku nosaukumu “Glezniecība”, kura skatāma mākslas stacijā “Dubulti”, piedāvā iegrimt vēl dziļāk šajā tumšajā laikā, par laimi ieraugot arī kādu humora pieskārienu.

Sigitas Daugules izstāde «Glezniecība»
Sigitas Daugules izstāde «Glezniecība»

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti