Pirmo reizi «Supernovas» vēsturē par konkursa uzvarētāju varēs balsot jau pirms fināla 

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Pirmo reizi "Supernovas" vēsturē par konkursa uzvarētāju varēs balsot jau pirms fināla. Jau no 6. februāra par saviem iecienītākajiem finālistiem balsot varēs arī tirdzniecības parkā "Alfa" īpašā šova atmosfērā. Šis balsojums tiks pievienots kopējam skatītāju balsojumam finālā un būs līdzvērtīgs skatītāju balsojumam pa tālruni, internetā un "Spotify" klausījumiem.

"Latvijas Radio 5 - Pieci.lv" rīta šovā "Pieci rīti" tika izlozēta "Supernova 2019" dalībnieku uzstāšanās secība finālā, un tā ir sekojoša:
1.    Markus Riva
2.    Edgars Kreilis
3.    Aivo Oskis
4.    "Double Faced Eels"
5.    "Dziļi violets feat. Kozmens"
6.    "Laime pilnīga"
7.    Samanta Tīna
8.    "Carousel"

Žūrija un Latvijas Televīzija lēma, ka šogad tā saucamā "wild card" iespēja netiks piešķirta. 

"Lai nodrošinātu pēc iespējas daudzveidīgākas balsošanas iespējas pēc iespējas plašākam cilvēku lokam un lai dalībnieku dziesmas sasniegtu pēc iespējas plašāku klausītāju loku, šogad par konkursa finālā iekļuvušajiem dalībniekiem balsot varēs arī "Alfa", izmantojot mobilo lietotni "Overly"," pastāstīja "Supernova 2019" producente Ilze Jansone. 

Tirdzniecības parka "Alfa" vadītāja Irīna Toropova stāstīja, ka šogad, izmantojot viedās tehnoloģijas - Latvijā radīto aplikāciju "Overly" -, ļausim saviem apmeklētājiem izbaudīt papildinātās realitātes piedāvātos brīnumus. Iepazīstoties ar finālistiem un noklausoties viņu dziesmas, ikviens varēs iejusties arī "Supernovas  2019" gaisotnē un žūrijas lomā, nobalsojot par saviem favorītiem un nodrošinot viņu nonākšanu tuvāk sapnim.

"Alfa" sava balsojuma uzvarētājiem piešķirs arī īpašu speciālbalvu 500 eiro apmērā. Iespēja iegūt balvu 100 eiro apmērā būs arī pašiem balsotājiem.

KONTEKSTS:

Sestdien, 2. februārī, finālam kvalificējās četri dalībnieki – "Double Faced Eels", "Carousel", Markus Riva un "Dziļi violets". 16. februārī viņi cīnīsies par ceļazīmi uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Telavivā, Izraēlā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti