Pirmo reizi notiks urbānais festivāls «Jenotu Urban Trap Festival»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Pirmo reizi Rīgā 14. augustā norisināsies festivāls “Jenotu Urban Trap Festival”. Uz trīs skatuvēm šajā dienā uzstāsies vairāk nekā 14 mākslinieki, pārstāvot dažādus mūzikas stilus un akcentējot urbānās vides dažādību, informēja festivāla rīkotāji.

Uz galvenās skatuves jeb "Hiphop stage" kāps Prusax, apvienība "MID" (Zeļģis, Goča, Ods), Serpentīns, Shibiks, kā arī Cukurpaps un 24K. Uz akustiskās skatuves dienas garumā uzstāsies Agnese Stengrevica, Diona Liepiņa, Karlīna un deju studija "Space". Uz rave skatuves publiku izklaidēs "M&M", Oculus Noise, Dispoze un Skaabe. 

Kā norādīja rīkotāji, festivāla galvenais mērķis ir sniegt pasākuma apmeklētājiem iespēju atkal atgriezties pasākumu virpulī – intensīvā, aizraujošā, dažādā, iespējams, pat atrast sev jaunu aizraušanos, reizē atpūšoties un baudot festivāla pilsētniecisko gaisotni.

Pasākuma veidotājs Kristaps Maļarčiks pastāstīja: ,,Šajā festivālā ir apvienotas tādas aktivitātes, kuras parasti vienā vietā netiek pieredzētas, tāpēc mēs gribam parādīt apmeklētājiem to, kas notiek ārpus ikdienas rutīnas."

Festivālā notiks "Beer Pong" čempionāts, galda hokeja un biljarda turnīrs, komandu sacensība "Ultimate Game Night", ēšanas sacensības, graffiti cīņa, kā arī būs iespējams apskatīt Aksela Berga foto izstādi.

Festivāls norisināsies Rīgā, Brīvības ielā 137.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti