Pieci.lv jubilejā – dārza svētki ar labākajiem jaunajiem vārdiem Latvijas popmūzikā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Svinot Latvijas Radio 5 – Pieci.lv astoto jubileju, 23. jūlijā no pulksten 13.00 līdz 23.00 notiks dārza svētki, kuru laikā no “Hanzas perona” noritēs tiešraide ar mūziķu rolanda če, Aivo Oska, Elizabetes Gailes, Kato, AnnaKrista, “Citi zēni”, un “Sudden Lights” uzstāšanos. Dienas garumā būs klausāmas arī aktuālas sarunas par dārzu un augu nozīmi pilsētvidē. Dārza svētkus varēs apmeklēt klausītāji ar sadarbspējīgu digitālo Covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu, uzrādot personu apliecinošu dokumentu. Koncertu tiešraides būs redzamas Latvijas Radio 5 – Pieci.lv “Facebook” lapā.

Dārza svētku laikā noritēs interesantas sarunas par aktuālu tēmu – augu vietu pilsētā kā būtisku aspektu pilsētnieku dzīves kvalitātes uzlabošanā un bioloģiskās daudzveidības saglabāšanā. Būs dzirdamas arī intervijas ar ekspertiem un praktiķiem, lai noskaidrotu, kā palīdzēt pilsētai kļūt zaļākai un kā veiksmīgi apzaļumot savu privāto telpu. Jubilejā radio kolektīvs kopā ar mūziķiem izveidos arī Latvijas Radio 5 – Pieci.lv pārvietojamo dobi, lai savas raidīšanas sākumpunktu – Rīgu – padarītu zaļāku. 

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv radošais direktors Toms Grēviņš teica: “Latvijas Radio 5 – Pieci.lv dārza svētkos būs lieliska iespēja vienā vakarā dzirdēt Latvijas popmūzikas šī brīža labākos jaunos censoņus.

Katrs no viņiem būs kā jubilejas tortes gabals – tos nobaudīt aicinām visus mūsu klausītājus!”

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv jubilejas atzīmēšana ir tradīcija, kuras laikā radiostacija raida aktuālāko mūziku un skar dažādas kultūras, mākslas, ekoloģijas u.c. tēmas.

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ir saturiski plašākā un daudzveidīgākā jauniešu multimediālā platforma Latvijā. Tās programmā ir mūzikas, tehnoloģiju, sporta, dzīvesstila, datorspēļu, veselības, mākslas un citas aktualitātes auditorijai vecumā no 16 līdz 34 gadiem. Regulāri tiek veidoti astoņi podkāsti (“Radio rings”, “Pieci skatās”, “Rītdiena īsumā”, “Pieci rīti”, “Piecas garšas”, “Kā ir būt”, “Cita domnīca”, “Profesiju skatlogs”), kā arī īpašs video saturs dažādās platformās (“Pieci.lv vlogs”, “Piecas kartes”, “Atkod valsti”, “Kā ir būt:TALKA” un citi). Ik gadu viens no lielākajiem notikumiem ir labdarības maratons “Dod pieci!”, ko radiostacija rīko kopā ar pārējiem sabiedriskajiem medijiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti