Pieci.lv ēterā būs jauns šovs «Rīta radio» un piektdienu rīti sāksies ar ballīti

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

27. septembrī Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ēterā sāks skanēt jauna, interaktīva programma “Rīta radio”, kas veidota, sekojot jaunākajām raidstaciju šovu tendencēm. Tās centrā būs pasaules un Latvijas jaunākā dzīvesstila, sociālā aktīvisma, digitālās vides, attiecību, izklaides, notikumu un mūzikas tendenču apspriešana, kas notiks ne vien radio, bet arī Pieci.lv sociālo tīklu kontos. Jaunās programmas vadītāji tiks izziņoti Latvijā vēl nebijuša pop-up radiošova noslēgumā, kas ēterā skanēs no 13. līdz 24. septembrim. “Rīta radio” aizstās programmu “Pieci rīti”. 

“Rīta radio” enerģiski, saistoši un dinamiski piedāvās saturu, kas līdzināsies “wake-up party” jeb uzmundrinošu rīta sarunu stilam, kurā ir gan dzirkstošas sarunas, gan enerģiska mūzika.

Ievadot nedēļas nogali, piektdienās “Rīta radio” notiks Latvijā vienīgā raidstaciju agrā ētera ballīte DJ vadībā, kas aicinās svinēt dzīvi un klausīties jaunāko un klausītāju iemīļotāko mūziku. 

“Mēs ejam līdzi laikam! Bieži esam bijuši tā raidstacija, kas drosmīgi ievieš jaunus  formātus un sociālās aktivitātes, ejot kopā ar pārējām Eiropas radiostacijām.  Skatāmies, kāda ir pasaules elpa, un savu jauno rīta programmu esam izveidojuši tā, lai aktuālais un novatoriskais ir kā svaigs rīta malks auditorijai, kas ir jauneklīga, sasniedz mērķus, ievieš pārmaiņas sabiedrībā un seko jaunākajām pasaules tendencēm,” teica Latvijas Radio 5 – Pieci.lv radošais direktors Toms Grēviņš. “Kā ilggadējs “Pieci rīti” vadītājs komandas vārdā pateicos visiem programmas faniem un klausītājiem, ar kuriem kopā esam aizvadījuši simtiem aizraujošus rītus astoņu gadu garumā. Varu solīt, ka moži un enerģiski rīti kopā ar Pieci.lv turpināsies!”

Raidījuma “Pieci rīti” pēdējā, 1700. epizode, izskanēs 10. septembrī. Sagaidot jauno raidījumu, kā tilts starp abām pārraidēm no 13. līdz 24. septembrim Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ēterā no pulksten 6.00 līdz 9.00 skanēs Latvijā vēl nebijis pop-up radiošovs, ko vadīs sabiedrībā zināmi mūziķi, komiķi, influenceri (ietekmeri). Tā vadītājus klausītāji uzzinās, ieslēdzot radio vai sekojot līdzi Pieci.lv sociālo tīklu kontiem. 

Pop-up radiošova noslēgumā 23. septembrī no pulksten 8.30 līdz 9.00 Pieci.lv ēterā un tiešraidē raidstacijas sociālo tīklu kontos klausītājiem tiks izziņoti jaunie “Rīta radio” vadītāji.

Plānots, ka septembra noslēgumā DJ Toms Grēviņš nāks klajā ar autorprogrammu Pieci.lv ēterā, par kuru personīgi informēs pop-up radiošova tiešraidē 23. septembrī. 

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ir saturiski plašākā un daudzveidīgākā jauniešu multimediālā platforma Latvijā. Tas ir vienīgais sabiedrisko mediju kanāls Baltijā, kura lineārā raidlaika nedēļas jauniešu auditorija sasniedz 157 tūkstošus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti