Pasākumā «Get Up, Let’s GRŪV!» Liepājā gaidāmas radoša dzīvesstila aktivitātes un Ralfa Eilanda koncerts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Liepājā, vienā no pilsētas jaunajiem radošajiem kvartāliem – Juliannas pagalmā – 25. jūlija pēcpusdienā norisināsies pasākums “Get Up, Let’s GRŪV!”. Apmeklētājus gaidīs vasaras noskaņa, fanka, regeja, svinga un soula mūzika Ralfa Eilanda un "Liepaja Music Orchestra" izpildījumā, “street food” jeb ielu ēdiens un radošās aktivitātes, informēja “Liepāja Music” pārstāvji.

“Get Up, Let’s GRŪV!” mērķis ir pasākuma apmeklētājiem piedāvāt daudzveidīgas, radošas un kvalitatīvas brīvdienu atpūtas iespējas, iesaistot un atspoguļojot vietējo, Juliannas pagalma iemītnieku un uzņēmēju, piedāvājumu, kā arī vienlaikus mudināt sabiedrību uz kultūras un viesmīlības jomu sildošu atbalstu un darbību, kas nu jau četrus mēnešus nozarēm ierobežojošo noteikumu dēļ ir daļēji liegta, skaidroja organizatori.

“Vēlamies parādīt, ka visi jau pamazām esam noguruši no pandēmijas, taču kustību un kultūras piedāvājumu aizvien gribas nodrošināt.

Tāpēc, sadarbojoties ar mūziķa Ralfa Eilanda menedžmentu, nolēmām rīkot šāda veida notikumu ar burtisku rosinājumu arī pasākuma nosaukumā – ceļamies, piedalāmies un atbalstām gan ar savu klātesamību, gan attieksmi. Šāda notikuma realizēšanu pieļauj arī Juliannas pagalma mērogs un brīvdabas formāts, kur pastāv iespēja ievērot visus nepieciešamos drošības pasākumus un vienlaikus organizēt koncertu, radošas meistarklases, iesaistīt vietējos Juliannas pagalma iemītniekus – uzņēmējus un ēdinātājus, kā arī pasākuma apmeklētājiem piedāvāt ne tik bieži pilsētā sastopamo “street food”. Tāpat ceram, ka šis pasākums varētu pārvērsties ikgadējā tradīcijā, kur dienas garumā ''Juliannā'' iespējams svinēt dzīvi un ļauties mākslinieciski radošai noskaņai mūzikā un dzīvē. Bet tas viss, protams, pēc globālās situācijas nostabilizēšanās. Šobrīd – lēnām un ar piesardzību,” stāsta SIA “Liepaja Music” projektu vadītāja Irita Kalēja.

“Get Up, Let’s GRŪV!” pasākuma kulminācija gaidāma vakarā pulksten 21.30 brīvdabas koncertā fanka, regeja, svinga un soula mūzikas programmā, uzstājoties Ralfam Eilandam kopā ar “Liepaja Music Orchestra” jeb LMO Jāņa Ivuškāna vadībā, pirms tam koncerta noskaņas iesildot arī DJ Armandam Sausiņam.

Taču “Get Up, Let’s GRŪV!” aktivitātes 25. jūlijā sāksies jau pulksten 16.00  – apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties radošajās darbnīcās kopā ar organizāciju “Radi vidi pats” un konceptveikalu “MA:LA”, iemest aci pagalmā esošajā (pār)maiņas punktā jeb brīvbodē – vietā, kur bez maksas var tikt pie apģērba, apaviem, grāmatām, rotaslietām un ne tikai.

Pasākumā darbosies hennas zīmējumu meistare no “Henna Art Liepāja” un āfrikāņu bizīšu un dredu meistare Linda Bože. Vietējā dizaina cieītājiem pasākumā būs iespēja iegādāties arī preces no konceptveikala “MA:LA”, “Krāsu Karuseļa”, kā arī “Liepaja Music” aizsāktās iniciatīvas “Kultūru VAIG?!?” dizainpriekšmetus.

Ēdienus un dzērienus piedāvās “Miezis un Kompānija”, “Wood Stock”, “Kursas Putni”. “Grēēk”, “Mo”, “Kvēle”, “Kafija Mafija”.

Ieeja visās pēcpusdienas un vakara norisēs Juliannas pagalmā ir bez maksas.

Pasākuma norisi atbalsta Liepājas Kultūras pārvalde.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti