Pakistānā noslēgusies vērienīga kāzu tērpu modes skate

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Pakistānas pilsētā Lahorā noslēgusies vērienīga kāzu tērpu modes skate. Vietējie uzņēmēji pēc pasākuma norādīja, ka modes industrija ir viena no straujāk augošajām ekonomikas nozarēm valstī.

"Pakistānā modes industrija aug kā raķete, un cilvēki labprāt iegādājas gatavus apģērbus un kāzu tērpus. Kādreiz tie bija ļoti dārgi, bet patlaban tos var nopirkt par vairākiem tūkstošiem rūpiju. Jums ir arī iespējams noīrēt ļoti labu kāzu kleitu, un valstī pārstāvēti daudzi pazīstami zīmoli," stāstīja uzņēmējs Halids Huseins.

Pasākuma organizatori informē, ka kāzu tērpu modes skate Lahorā notika trīs dienas un tika rīkota sadarbība ar Francijas uzņēmumu "L’Oreal". Pasākuma laikā sarīkotas 24 skates, kurās piedalījās visi vadošie valsts tērpu dizaineri un "uzlecošās zvaigznes".

Savukārt vietējā modes žurnāliste Amna Haidera Isani norādīja, ka Pakistānas dizaineri skatē spēlējas ar tradicionālajiem amatniecības paņēmieniem un šāda pieeja padara tērpus gan modernus, gan nacionālus. Pozitīvi vērtējams arī tas, ka pēdējā laikā apģērbs kļūst vieglāk izgatavojams un valkājams.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti