Ozols gatavojas jubilejas koncertam un publisko video dziesmai «Klints Īstvuds»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ozols, gatavojoties “Jubilejas koncertam” ir  ierakstījis un arī uzfilmējis video dziesmai ar nosaukumu “Klints Īstvuds”, vēstīja mūziķa pārstāvji. 

Mūzikas autors ir Niklāvz, video veidoja jauns un vēl plašākai auditorijai neatklāts klipu veidotājs ar pseidonīmu “91 kultures”. Virziens, kas raksturo šo dziesmu, ir “graims”. Šis hiphopa žanrs ir radies un popularitāti ieguvis Apvienotajā Karalistē.

“Šis priekš mums visiem bija sava veida eksperiments, kas emocionāli mūs noteikt ir uzlādējis,” uzsver Ozols.

Jau 6. jūlijā Ozols ar pavadošo sastāvu un viesiem kāps uz skatuves Siguldas pilsdrupās, lai izpildītu savas dziesmas, kas radītas no 1996 līdz 2019. gadam.

Pateicoties a/s “Pasažieru vilciens” īsi pēc pusnakts ir paredzēts arī papildu vilciena reiss Sigulda–Rīga.

2018. gada 12. novembrī Ozols izdeva savu sesto studijas albumu “Neona pilsēta”. 2019.gada  februārī un martā kopā ar ansi, Edavārdi un Viņu devās “Republikas tūrē”.

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību uzsāka 1996. gadā grupu “Fact” un “Rool Makaz”  sastāvā. Solokarjeru uzsāka aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu “Neko 2005” (2000.), pēc kura sekoja albums "Cieņa un mīlestība" (2001), “Augstāk, Tālāk, Stiprāk” (2002), “Dūzis” (2003.) un 2009. gadā izdotais albums “Neatkarība”. 

Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu “Atpakaļ nākotnē”. Savas radošās darbības laikā Ozols uzstājies Dziesmu svētkos ar apvienoto kopkori, ar apvienību “Austrumubloks” viesojies pie eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, sasniedzis Zelta diska statusu ar albumu “Cieņa un mīlestība” un četras reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti