Olgas Rajeckas izpildītās «Svētku dienas» noskaņās notiks «Dienaszagļu karnevāls»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Fon Stricka villas dārzā 1. jūlijā no pulksten 18.00 norisināsies "Dienaszagļu karnevāls", aicinot satikties un horeogrāfes Elīnas Gediņas un Mārtiņa Mielava vadībā izpildīt deju "Svētku diena". Kā informēja pasākuma organizatori, viesu vidū būs Olga Rajecka, Rojs Rodžers, Berta Vilipsone un citi.

"Dienaszagļi, aristokrāti, deģenerāti un arī plebeji, kas visu laiku strādā! Svētku diena ir atnākusi! Dejosim kopā!" aicina karnevāla rīkotāji. Pasākumam iecerēts dresskods "krāsaini dienaszagļi", apmeklētājiem piedāvājot iespēju ierasties halātā un čībās vai arī pavisam neparastos tērpos.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

"Dienaszagļu rīta rosmi" izveidojuši režisore un radošā direktore Una Rozenbauma un producents Mārtiņš Mielavs pandēmijas laikā. Septiņu epizožu garumā Elīnas Gediņas vadībā horeogrāfiju dziesmai “Svētku diena” kopā ar Mārtiņu Mielavu fon Stricka villā pēcsvētku rīta noskaņā apguva dažādi kultūras nozares viesi: Toms Treinis, Marija Linarte, Reinis Sējāns, Rojs Rodžers, Berta Vilipsone, Baiba Broka, Jānis Jubalts un Renārs Kaupers.

"Ierobežojumi ir mazinājušies, svētku diena ir klāt, un mēs visi esam to pelnījuši! Nu varam dejot visi kopā fon Stricka villas dārzā. Gan tie, kas epizodes skatījušies un dejojuši līdzi, gan arī tie, kas deju soļus apgūs pirmo reizi," norāda organizatori.

Piedalīties karnevālā, iepriekš piesakoties, var ikviens, kas ir izgājis pilnu vakcinācijas kursu vai arī pārslimojis Covid-19.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti