Rīta Panorāma

Polijai jāmaksā ES soda nauda - miljons eiro dienā

Rīta Panorāma

Izsolē nonākusi pasaulē pirmā pastmarka

Ņujorkā atver Bovijam veltītu pop up veikalu

Ņujorkā atver Deividam Bovijam veltītu «pop-up» veikalu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Amerikas Savienoto Valstu pilsētā Ņujorkā atvērts pirms pieciem gadiem aizsaulē aizgājušajam leģendārajam mūziķim Deividam Bovijam veltīts "pop-up" veikals. Projekta īstenotāji norāda, ka viņš ne tikai radīja neaizmirstamu mūziku, bet arī padarīja pasauli plašāku.

"Deivids ir nozīmīgs daudziem cilvēkiem dažādu iemeslu dēļ. Viņš mums visiem padarīja plašāku pasauli neatkarīgi no tā, vai tas ir saistīts ar viņu identitāti vai saikni ar mūziku," uzsvēra projekta "Bowie 75" īstenotājs Lorenss Perjē.

Veikaliņš izveidots, gatavojoties Bovija 75. dzimšanas dienai, ko atzīmēs nākamā gada 8. janvārī. Trīs mēnešus interesenti Ņujorkas Soho rajonā un līdzīgā vietā Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā varēs iepazīties un iegādāties dažādas ar mūziķi saistītas lietas, tai skaitā mūzikas albumus un suvenīrus.

Tomēr tirdzniecība nav galvenais projekta īstenotāju mērķis, un apmeklētājiem būs arī iespēja neklātienē veidot kontaktu ar mākslinieku un klausīties viņa radīto mūziku. Uz īpaša ziņojumu dēļa varēs atstāt vēstījumu māksliniekam un izlasīt citu domas, bet tradicionāls Londonas taksofons ļaus cilvēkiem izdzirdēt Bovija balsi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti