Noklausies grupas «Triana Park» jauno singlu «Rozā brille»!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Viena no spilgtākajām Latvijas grupām “Triana Park” pavasarī laida klajā savu jaunāko studijas albumu – “Alive” un nu, 7. augustā, fanus iepriecina ar krāšņo singlu “Rozā brille”, kas šā gada rudenī papildinās Baltijas koncerttūri, informēja grupas pārstāvji.

''Dziesma ir par savas pasaules veidošanu un ticību savai vīzijai – tik bieži dzirdam ieteikumus un pamācības, kā labāk vajadzētu, bet galu galā katram pašam jāzina, kāds lēmums ir jāpieņem. Tas prasa drosmi un ne vienmēr ir viegli. Savā dzīvē tik bieži esmu dzirdējusi, ka jānomierinās, ka šī ideja jāmet malā vai tērps pārāk traks... Mans ieteikums ir iet savu ceļu, brist savu purvu vai būvēt pašam savu lidlauku - jo viss ir paša rokās. Un nav gari jāsēž un jādomā - kā būtu, ja būtu..." par "Rozā brilli" saka grupas soliste Agnese. 

Grupa apliecina, ka ir priecīgi nodot šīs dziesmas saviem klausītājiem ne tikai Latvijā, bet arī citur pasaulē. Strādāt studijā un gatavot materiālu ir ļoti laikietilpīgs process, tāpēc pēc radošā darba posma klausītāji tiek aicināti uz  koncertiem 10. oktobrī H2o Aisteres zālē Rīgā un 28. septembrī koncertzālē “Valmiera”. Papildus koncertiem Rīgā un Valmierā grupa uzstāsies arī Viļņā, Kauņā, Tallinā un Pērnavā.

Biļetes uz koncertiem Rīgā un Valmierā jau pieejamas “Biļešu servisa” mājaslapā. Plašāka informācija pieejama grupas mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti