Kultūras ziņas

Izdod kalendāru ar Liepājas teātra aktieriem

Kultūras ziņas

Iļģuciema meistari noslēdz gadu

Latvijas Televīzijā top "Neiespējamā misija"

«Neiespējamā misija» Latvijas Televīzijā. Kā top Vecgada vakara šovs?

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Šogad gadu miju, ņemot vērā noteiktos ierobežojumus, sagaidīsim krietni atšķirīgāk nekā ierasts. Tomēr Jauno gadu neviens nav atcēlis, tas līdzīgi kā citus gadus, iestāsies neatkarīgi no apstākļiem. Par labu garastāvokli pavadot veco gadu, šogad īpaši parūpējusies Latvijas Televīzija, kas saviem skatītājiem 31. decembra vakaru piedāvās pavadīt muzikālā šova “Neiespējamā misija” noskaņās.

Latvijas Televīzijas ikgadējā Vecgada šova programmas filmēšana, ievērojot visus noteiktos ierobežojumus, šogad noris savādāk nekā ierasts.

Televīzijas paviljonā drīkst uzturēties tikai maskās. Pirms filmēšanās visiem tās dalībniekiem un arī tehniskajam personālam tika veikts Covid-19 tests. 

“Visi cilvēki, kas ir iesaistīti, ir ļoti profesionāli paši par sevi, prātīgi, paši ievēro visas distances, maskas. Visi to situāciju akceptē, saprot un ir gatavi. Ļoti koncentrējušies, lai nekas netiktu pārkāpts vai ne tā izdarīts,” uzsver filmēšanas laukuma režisors Mārtiņš Sudrabs.

Gada nogales muzikālais šovs, līdzīgi kā Holivudas grāvējfilma, nosaukta par “Neiespējamo misiju”.

Kā atzīst programmas veidotāji, aizejošajā gadā teju katrs ikdienā esam veikuši savu mazo “neiespējamo misiju”.

“Tas, ko mēs gribam iedot cilvēkiem, ir tiešām vēl lielāku uzdrīkstēšanos un iedvesmu uz nākamo gadu ar to domu, ka, ja mēs varam šo, mēs varēsim pilnīgi jebko, ko mēs iedomāsimies, jo šis gads ir pierādījis to, ka ir iespējams viss, arī neiespējamais,” skaidro scenārija autore Liene Bērziņa.

Šova veidošanā iesaistījušies Latvijas Televīzijas labākie profesionāļi. Par televīzijas ekrānā redzamo attēlu atbildīgs režisors Arvīds Babris. Svētku programmā uzstāsies tādi mūziķi, kā Intars Busulis, Dons, Aminata, grupas “Astro'n'out”, “Carnival Yoth”, “Mazais princis” un “Prāta vētra”.

Producents Guntars Gulbiņš stāsta: “Mēs to saucam par koncertu-šovu, jo mums būs ļoti skaista svētku skatuve. Uz tās kāps tiešām Latvijā labākie un mīlētākie mūziķi ar gan iemīļotām dziesmām, gan arī kādu pārsteigumu un jaunumu.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti