Rīta Panorāma

Intervija ar Kristapu Eklonu, VUGD priekšnieka vietnieku

Rīta Panorāma

Laika ziņas

Festivāls "Saldus saule"

Nedēļas nogalē aicina uz festivālu «Saldus saule»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Festivāls “Saldus saule” pērn nosvinējis 30 gadu dzimšanas dienu, un arī šogad 27. un 28.jūlijā aicina uz tikšanos mūzikā, kino, gadatirgū un dažādās atrakcijās.

Festivāla organizators Uldis Akselrods “Saldus saules” ilgo pastāvēšanu skaidrojot, norāda uz analoģiju ar Ērika Ķiģeļa dziesmu ar tādu pašu nosaukumu: “Dziesmā ir teksts: “Saule, ko vienreiz var iegūt, saule, ko nevar vairs zaudēt,” – uzskatu, ka arī mēs nezaudēsim festivālu,” atklāj Akselrods.

Savukārt Fēlikss Ķiģelis ir pārliecināts, ka festivāla lielais trumpis ir dabiskums un patiesums, bet biedrības “Saldus saule” pārstāvis Andris Akermanis – ka tā ir festivāla īpašā atmosfēra, jo relatīvi nelielā vietā sapulcējas dažādu vecumu cilvēki ar atšķirīgām mūzikas gaumēm, taču visi var izbaudīt tieši to, kas viņiem patīk.

Šogad festivālā būs iespēja apmeklēt arī kino telti, kur varēs noskatīties iepriekšējo gadu video jeb festivāla arhīvu, kā arī dokumentālo filmu par mūziķi Ēriku Ķiģeli. 

"Saldus saulē" šogad uzstāsies “Zvani”, “Rock’n’Berries”, “Opus Pro”, “Dzelzs vilks”, “Pirmais kurss”, “Carnival Youth”, “Dzeltenie pastnieki”, “Pērkons”, “Inokentijs Mārpls”, “Pienvedēja piedzīvojumi”, “Astro’n’aut” un daudzi citi Latvijā pazīstami un jauni mākslinieki, vēstīts festivāla mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti