Nākamvasar festivālā «Summer Sound» uzstāsies dīdžejs Alle Farben no Vācijas un igauņu mūziķis NŌEP

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Festivālā "Summer Sound" 2023. gada vasarā piedalīsies Alle Farben (Vācija), NŌEP (Igaunija), "Labvēlīgais tips", "Singapūras satīns", Zeļģis, Ozols, Rolands Če un "Pirmais kurss". "Summer Sound 2023" notiks nākamā gada 4. un 5. augustā Liepājā, informēja rīkotāji.

Organizatori norādīja, ka viens no galvenās skatuves mūziķiem būs Vācu elektroniskās mūzikas producents un dīdžejs Alle Farben, kurš izceļas ar mūsdienīgiem un aktuāliem klasisko dziesmu remiksiem.

"Igauņu šī brīža viens no aktuālākajiem mūziķiem un producentiem ir NŌEP, kura smalkā sajūta sapludināt indie mūzikas elementus ar elektroniskās mūzikas ritmiem ir guvusi atzinību arī plaši ārpus savas valsts robežām, pulcējot arīdzan prāvu piekritēju skaitu Latvijā," ar vēl vienu no mūziķiem iepazīstināja rīkotāji.

Festivālā hiphopa žanru pārstāvēs Ozols, "Singapūras satīns", Zeļģis un Rolands Če.

Par divām pašmāju grupām rīkotāji teic: "Par "Labvēlīgā tipa" šarmu un spējām iekustināt lielu pūli klausītāju vairs neviens nešaubās. Līdzīgu noskaņojumu, papildinot ar savu rotaļīgo enerģiju spēj uzburt ansamblis "Pirmais kurss"."

Šajā gadā festivāls "Summer Sound" pulcēja līdz šim lielāko apmeklētāju skaitu. Festivālu abās tā norises dienās apmeklēja vairāk nekā 40 tūkstoši cilvēku. Uz četrām festivāla skatuvēm varēja vērot vairāk nekā 50 muzikālos priekšnesumus no pašmāju un pasaules mūziķiem, tajā skaitā John Newman un Riton, "The Roop", "Go_A", "Musiqq", Gacho, ansis, "Jumprava", "Dagamba, "Astro’n’out" un daudziem, daudziem citiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti