Nākamgad atklās pirmo «IMAX» kinozāli Latvijā ar 3D lāzerprojekcijas sistēmām un trīsdimensionālu skaņu sistēmu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Pēc atvēršanas 2019. gadā multifunkcionālais iepirkšanās centrs “Akropole” piedāvās arī iespaidīgu izklaides zonu. Viens no tās galvenajiem elementiem būs “Apollo” kinoteātris ar 9 auditorijām, tostarp pirmo un vienīgo “Imax” kinozāli Latvijā, informēja “Akropole Rīga” pārstāvji.   

“Akropolē” izvietotā “Apollo” kinoteātra 9 zālēs būs kopumā 1130 vietu, no kurām 200 būs “Apollo Love Seats” dīvāniņi un luksusa sēdvietas “ApolloStar”. Apmeklētāji varēs baudīt kino dažāda veida ērtos krēslos, kas tapuši itāļu ražotnē “Lino Sonego”. Piemēram, “Apollo Club” sēdvietās būs anatomiski pielāgoti, augstas kvalitātes krēsli, un 125 cm platā atstarpe starp rindām padarīs kino vērošanu īpaši ērtu. Tie, kuriem patīk doties uz kino divatā un skatīties filmu, sēžot dīvāniņā, varēs  izvēlēties “Apollo Love Seats”, kas radīti speciāli “Apollo” kinoteātriem un ļauj izbaudīt personisku kino skatīšanās pieredzi. Tikmēr īpašais luksusa sēdvietu koncepts “ApolloStar” nodrošinās nepārspējamu kino pieredzi – ar vairāk nekā 2 metru platām atstarpēm starp rindām šīs luksusa dubultās sēdvietas ar kāju paliktņiem būs aprīkotas ar galdiņiem un iespēju pasūtīt uzkodas un dzērienus no bāra, nepametot kinozāli. 

Tiem, kam filmas patīk baudīt kopā ar maltīti, patīkams pārsteigums būs divas “O’Learys” restorāna kinozāles, kurās apmeklētājus apkalpos viesmīļi, ļaujot iegādāties dzērienus un ēdienu turpat kinozālē. Ērtajos krēslos ar pielāgojamu atzveltni un kāju paliktni ir iebūvēti planšetdatori, kuros varēs pasūtīt gardas maltītes un dzērienus no restorāna ēdienkartes. Viesmīlis pasūtījumu atnesīs un pasniegs turpat pie galdiņa, ļaujot apvienot kino skatīšanos ar maltītes baudīšanu. 

Visās “Apollo” kinoteātra auditorijās būs uzstādīti Barco 4K lāzerprojektori, kas nodrošinās izcilu attēla kvalitāti kā 2D, tā 3D formātā. Kinozāles būs aprīkotas ar jauno Dolby ATMOS skaņas sistēmu, kas nodrošina jaudīgu un daudzdimensionālu skaņu. Skaņa izskan no visām pusēm, tostarp virs galvas, ļaujot izbaudīt pārsteidzoši dzidru, bagātīgu, detalizētu un dziļu skanējumu. 

Pirmajā un Latvijā vienīgajā IMAX kinozālē varēs izbaudīt visintensīvāko filmu skatīšanās pieredzi – tā būs aprīkota ar pasaulē vienu no pirmajām IMAX jaunajām 3D lāzerprojekcijas sistēmām un trīsdimensionālu skaņas sistēmu. 

Daudzfunkcionālā tirdzniecības un izklaides centra “Akropole” kopējā platība sasniegs aptuveni 98 tūkstošus kvadrātmetru. No tiem 90 tūkstoši kvadrātmetru paredzēti tirdzniecībai, bet ap 10 tūkstošiem – biroju telpām. Divos stāvos “Akropolē” būs pārstāvēti ne vien labi zināmi un pircēju iecienīti modes un dzīvesstila zīmoli, bet arī Latvijā līdz šim nebijušu zīmolu veikali, teju 20 kafejnīcas un restorāni, kā arī moderna sporta zāle. Tirdzniecības un izklaides centra apmeklētājiem būs pieejamas arī plašas izklaides iespējas, tostarp “Apollo” kinoteātris ar IMAX kinozāli, “O’Learys” izklaides zona un vērienīga vissezonas slidotava.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti