Mūziķis Vairis Nartišs ar jautru video aicina domāt pozitīvi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Mūziķis, pūšaminstrumentu un to aksesuāru izgudrotājs un uzņēmējs Vairis Nartišs Covid-19 pandēmijas laikā publicējis jautru video dziesmai “Don’t worry be Happy”, izmantojot dažādus dārza piederumus un aicinot visus domāt pozitīvi. 

Vēsts, ko Vairis Nartišs ar šo dziesmu vēlas pateikt ir: "Domā pozitīvi, viss būs labi. Lai arī visiem māksliniekiem, ne tikai Latvijā, šis ir ļoti sarežģīts laiks, tas ir jāpārdzīvo un ar pozitīvu attieksmi jāskatās nākotnē."

 

“Vienmēr esmu bijis cilvēks, kurš savās muzikālajās performancēs ir meklējis visdažādākos un vistrakākos izpausmes veidus. Šoreiz lai tā ir dārza šļūtene, lejkanna, bērnu āmurītis, elektriskā urbjmašīna un burkāns, kuri manā dziesmas “Don’t worry be Happy” versijā pārtop gan par taurēm, gan perkusijām. Šī ir jauna pasaules situācija, kad mums ir brīvs brīdis, lai radītu un realizētu jaunas, dažreiz pat trakas idejas, kā arī atrastu neparastus izpausmes veidus. Esmu pārliecināts, ka pēc šīs krīzes mēs mainīsimies. Un mainījušies mēs būsim ne tikai savās muzikālajās izpausmēs, bet arī savā dzīves uztverē. Jo, kā teica Rainis - pastāvēs, kas pārvērtīsies,” - tā Nartišs.

Pirms vairākiem gadiem Vairis Nartišs guva starptautisku uzmanību ar savu izgudroto pūšaminstrumentu - milzu Subkontrabastrompeti, kuras garums pārsniedz divus metrus. 

Mūziķis turpina Latvijas sasniegumus mūzikā, pirms mazliet vairāk kā gada kļūstot par leģendārā pūšaminstrumentu ražotāja “Vincent Bach” oficiālo mākslinieku. Nartišs ir pirmais metāla pūšaminstrumentālists Baltijā ar šādu godu un novērtējumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti