Mūziķis Edgars Kreilis iekļūst Lietuvas «The Voice» finālā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latviešu mūziķis Edgars Kreilis iekļuvis Lietuvas “The Voice” finālā. 8. martā gaidāma pirmā fināla kārta, kur Kreilis cīnīsies par iespēju nokļūt tuvāk uzvarai, medijus informē mūziķa pārstāvji.

Svētdienas, 23. februāra, vakarā, norisinājās šova “Lietuvos Balsas” nākamā kārta “Battle”, kur katra mentora dalībnieki uzstājās duetā, priekšnesuma laikā cīnoties vienam pret otru, lai tālāko dalību šovā turpinātu tikai viens no viņiem. Edgars un viņa konkurente Gabrielė duetā izpildīja "Shawn Mendes" un Camila Cabello dziesmu “Señorita”.

 “Šajā dziesmā bija ļoti grūti atrast veidu, kā pārspēt sieviešu vokālu, jo tā veidota, lai sievietes balss vairāk izceltos. Tomēr man izdevās priekšnesuma laikā uzrunāt skatītājus. Sajūtas, kad pēkšņi visa zāle sāka saukt manu vārdu, lai es būtu tas, kurš tiek uz fināla tiešraidēm, bija neaprakstāmas. Es biju ļoti patīkami pārsteigts un priecājos, ka publika mani ir pieņēmusi un vēlas redzēt arī turpmāk – šova tiešraidēs,” stāsta Edgars Kreilis.

Pēc priekšnesuma Kreiļa mentors, mūziķis Donatas Montvydas, kurš plašāk pazīstams ar skatuves vārdu Donny Montell, komentējot priekšnesumu, savu izvēli skaidroja: “Edgars dzied ļoti labi, un viņam ir viss, kas vajadzīgs skatītājiem, skatuvei. Viņš prot pielāgoties jebkurai situācijai, kas dziedātājam ir ļoti vajadzīgs. Es jūtu saikni mūsu sadarbībā un zinu, kur un kā varu viņam palīdzēt, dot savu padomu. Iepriekšējās sezonās ir bijuši puiši, kuri vai nu labi dzied, vai lieliski spēj parādīt sevi uz skatuves, bet Edgaram piemīt abas šīs spējas.

Viņam ir viss, ko vēlas redzēt publika, tāpēc nav iespējams viņu neizvēlēties turpmākai dalībai šovā.”

Līdz šim Edgars Kreilis pārvarējis divas līdzšinējās šova kārtas. “Blind Audition” janvāra sākumā viņš izpildīja James Bay dziesmu ”Hold Back The River” un ar savu dziedājumu lika krēslos apgriezties visiem četriem šova žūrijas pārstāvjiem, kuri tādējādi apliecināja, ka Edgars ir izdarījis lielisku darbu un parādījis sevi pārliecinoši. Otrajā kārtā “Knockout”, viņš par vietu šovā cīnījās ar divām meitenēm, izpildot deviņdesmito gadu hitu – George Michael dziesmu “Freedom”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti