Mūziķis Bono atzīmē 60 gadu jubileju ar dziesmu izlasi «60 dziesmas, kas izglāba manu dzīvību»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

10. maijā 60 gadu jubileju atzīmēja slavenākais īru rokmūziķis Bono. Grupas “U2” līderis ievērību visā pasaulē guva ne tikai ar savu daiļradi, bet arī ar dažādām sociālajām aktivitātēm.

Bono dzimšanas dienu atzīmēja, publicējot sev tuvu mākslinieku dziesmu izlasi ar nosaukumu "60 dziesmas, kas izglāba manu dzīvību" ("60 Songs That Saved My Life"). Lai pateiktos katram mūziķim, kas bijis nozīmīgs Bono dzīvē, dziesmu izlasi papildinās arī Bono rakstītas fanu vēstules. Pirmās no tām jau lasāmas "U2" mājaslapā.

Intervijā medijiem mūziķis norādīja, ka šobrīd nav īstais brīdis plašām svinībām un patlaban viņš iesaistījies kampaņā, kuras mērķis ir nodrošināt medicīnas darbiniekus ar individuāliem aizsardzības līdzekļiem. 

Mūziķis arī pauda pateicību saviem grupas biedriem, ģimenei un valstij, kas ļāva “U2” veidot neticamu karjeru. 

Tikmēr žurnālisti atgādina, ka Bono īstais vārds ir Pols Deivids Hjūsons un viņš dzimis Īrijas galvaspilsētā Dublinā. Grupa "U2" izdevusi 14 studijas albumus, un mūziķi kopumā saņēmuši 22 prestižās “Grammy” balvas. Bono savas karjeras laikā sadarbojies ar “Greenpeace”, “Amnesty International” un citām starptautiskām organizācijām.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti