Mūziķe Laura Rizzotto  izdod singlu un videoklipu no drīzumā gaidāmā albuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Losandželosā, ASV, dzīvojošā Brazīlijas latviete Laura Rizzotto, kas plašāku atpazīstamību Latvijā guva pēc uzvaras LTV dziesmu konkursā “Supernova 2018”, tādējādi kļūstot par Latvijas pārstāvi Eirovīzijas dziesmu konkursā Portugālē,  klausītājiem piedāvā savu jaunāko singlu ““Tightrope”.

Šis ir pirmais singls no mūziķes un dziesmu autores drīzumā gaidāmā albuma ar nosaukumu “Amber” (Dzintars), kas būs veltījums Lauras latviešu saknēm. Līdz ar jauno singlu Laura Rizzotto prezentē arī videoklipu šai dziesmai, informēja mūziķes pārstāvji.

“Dziesma “Tightrope” stāsta par izaicinājumu būt patiesam pret savām ambīcijām un dilemmu, meklējot balansu darba un mīlestības attiecībās”, saka Laura. “Lai sasniegtu zvaigznes, mums dažreiz ir jāatlaiž viss, kas mūs tur piesietus pie zemes. Šajā dziesmā es speru šo soli.”

“Tightrope”  mūzikas un vārdu autore ir pati Laura Rizzotto, dziesma ierakstīta Ņujorkā, ASV, Esoteric Sound Studio sadarbībā ar  producentu Pablo San Martin. 
Savukārt videoklipa producents un režisors ir Kevins Čiu, ar kuru Laura ir sadarbojusies jau iepriekš - šajā sadarbībā tapis videoklips mūziķes Eirovīzijas dziesmu konkursa dziesmai “Funny Girl”, kā arī tieši Kevinam tika uzticēta Lauras Rizzotto “Eirovīzijas dienasgrāmatas” filmēšana Portugālē pagājušā gada maijā.

Laura Rizzotto ir latviešu izcelsme brazīļu dziedātāja un dziesmu autore. 2018. gada sākumā Laura ar dziesmu “Funny Girl” uzvarēja Latvijas Erovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē “Supernova 2018”, tādējādi iegūstot iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, kurš norisinājās Lisabonā, Portugālē. 

Mūziķe ir sadarbojusies ar vairākiem plaši atpazīstamiem mūziķiem un ierakstu kompānijām, tā, piemēram, jau 15 gadu vecumā Laura uzsāka savu pirmo sadarbību ar ''Universal Music Brasil'', bet 2016. gadā saņēma ''Sony Music'' piedāvājumu kļūt par Dženiferas Lopesas vokālo pedagogu portugāļu valodā.

Pašlaik Laura Rizzotto dzīvo Losandželosā, ASV un strādā pie savas trīs minialbumu sērijas “Precious Stones”, kura otrā daļā “Amber” atspoguļos Lauras latviešu saknes. Drīzumā tiks izdots arī mūziķes pirmais singles latviešu valodā. 

Singls “Tightrope”  ir pieejams Spotify, iTunes, Deezer un citās mūzikas straumēšanas vietnēs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti