Mūsdienu tehnomūzikas superzvaigzne Kalkbreners muzicē Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Ceturtdien, 17. janvārī, koncertzālē “Palladium” uzstāsies talantīgais vācu tehnomūzikas producents un dīdžejs Pauls Kalkbreners (Paul Kalkbrenner).

Kļuvis zināms, ka pirms Kalkbrenera priekšnesuma tiks demonstrēta speciāli sagatavota filma, kas ietver milzumu fotomateriālu no dažādiem viņa karjeras posmiem. Daļa fotogrāfiju būs skatāmas pirmo reizi. Filmu, kuru sāks demonstrēt plkst. 20.00, papildinās ambientās mūzikas pavadījums.

Pauls Kalkbreners piedzima Austrumvācijā, tāpēc Berlīnes mūra sabrukšana kļuva par nozīmīgu pagrieziena punktu viņa dzīvē. Kopš 1992. gada viņš kopā ar draugu dīdžejoja Berlīnes klubos, bet 1999. gadā jau klajā nāca Paula paša radītās kompozīcijas.

Atšķirībā no tā laika tradicionāli monotonā un drūmā tehno, viņa sacerējumi bija daudz melodiskāki, piepildīti ar siltumu un gaišumu. Vienlaikus tie joprojām ir tik piesātināti ar enerģiju, ka spēj aiznest klausītāju prom no ikdienas rutīnas un ļauj sajust mākslas klātesamību, ekstāzi, cerību un mīlestību.

Ar astoņiem studijas albumiem un vairāk nekā 2,4 miljoniem "Facebook'' sekotāju Kalkbreners ir viena no mūsdienu tehno superzvaigznēm. Plašākai sabiedrībai pazīstams viņa singls ''Sky and Sand''.

 

Eiropas populārākajā deju mūzikas festivālā ''Tomorrowland'' Pauls Kalkbreners bija pirmais tehno mūzikas pārstāvis, kas kāpis uz festivāla galvenās skatuves un jau pēc gada tika aicināts atgriezties.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti