«Miss Pasaules» titulu iegūst Jamaikas pārstāve

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā notikušajā konkursā “Miss Pasaules” titulu ieguvusi Jamaikas pārstāve Tonija Anna Singha.  23 gadus vecajai skaistulei ir universitātes grāds psiholoģijā un patlaban viņa dzīvo Amerikas Savienotajās Valstīs. 

Pēc rezultātu publiskošanas Singha sociālās saziņas vietnē “Twitter” aicināja meitenes visā pasaulē ticēt saviem spēkiem. Ikvienam esot iespējas piepildīt savus sapņus, un arī saņemtais kronis pieder ikvienai. Savukārt sarunā ar žurnālistiem viņa pajokoja, ka Londonā esot aukstāks nekā dzimtenē, bet tas nav traucējis sadarboties un veidot siltas attiecības ar citām konkursa dalībniecēm. Ikvienam cilvēkam vajadzīga palīdzība, atbalsts un mīlestība, un esot bijis lieliski to sajust.

Komentējot nākotnes plānus, viņa atzina, ka pasaulei ir nepieciešamas  pārmaiņas, tāpēc viņa un citas laureātes dosies uz dažādām vietām un vairos cilvēku izpratni par aktuālākajām problēmām. Tikmēr organizētāji informē, ka konkursā piedalījās 130 valstu pārstāves, bet otro un trešo vietu tajā ieņēma Francijas un Indijas skaistules.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti