Rīta Panorāma

Eksperti par dārgāko pilsētu pasaulē atzīst Parīzi

Rīta Panorāma

Maskavā izmanto jaunu robotu ēku dezinfekcijai

Cardi B un Džordanu atzīst par ietekmīgiem šovbiznesa pārstāvjiem

Mediji dala balvas: ietekmīgākā sieviete mūzikas industrijā – Cardi B; seksīgākais vīrietis – Maikls B. Džordans

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Tuvojas gada beigas, un daudzu mediju pārstāvji nosauc, viņuprāt, ietekmīgākos šovbiznesa pārstāvjus. Šajā nedēļā par ietekmīgāko sievieti – mūzikas industrijas pārstāvi, atzīta repere Cardi B, savukārt seksīgākā vīrieša gods pēc žurnāla “People” vērtējuma piešķirts aktierim Maiklam B. Džordanam.   

Repere Cardi B šogad radījusi tikai vienu spilgtu hitu – dziesmu “WAP”. Tomēr ietekmīgā mūzikas žurnāla “Billboard” eksperti uzskatīja, ka ar to pietiek, lai piešķirtu balvu galvenajā nominācijā. Pārējās kategorijas uzvarētājas ir Dženifera Lopesa, Dua Lipa un citas pazīstamas mākslinieces. Laureātes tiks suminātas 10. decembrī paredzētajā ikgadējā  “Women in Music” pasākumā, ko varēs vērot tiešsaistē.

Maikls B. Džordans
Maikls B. Džordans

Tikmēr ietekmīgais dzīvesstila žurnāls “People” par seksīgāko pašlaik dzīvojošo vīrieti atzinis 33 gadus veco aktieri Maiklu B. Džordanu. Viņš skatītāju un kritiķu ievērību ieguva piedaloties filmās “Fruitvale Station”, “Creed” un “Black Panther”. Pēc ziņas saņemšanas mākslinieks atzina, ka šāds gods esot negaidīts un viņš jūtoties lieliski.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti