Mākslas akadēmijā ar tēmu «Rītausmas fortūna» atgriežas karnevāls

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Latvijas Mākslas akadēmijā 17. februārī no pulksten 21.00 līdz 6.00 norisināsies 83. karnevāls, un šogad tā tēma ir "Rītausmas fortūna", informēja organizatori.

"Pēc trīs gadu miega Latvijas Mākslas akadēmijas karnevālā ir uzaususi rītausma. Mūs apņem veiksmes un laimes iemiesotāja Fortūna, no kuras pārpilnības raga izslāpušie var atveldzēties, iedvesmoties un baudīt. Ir atnākusi jauna diena un svaiga gaisa elpa! Ir laiks svinēt dzīvi un pašiem celt pasauli!" teic karnevāla rīkotāji. "Karnevāla apmeklētāji varēs baudīt mūziku uz deviņām skatuvēm, veldzēties performanču kabinetā un "2Annas" kino stūrī, līksmot "Satori" dzejnieku diskotēkā, piedalīties dažādās aktivitātēs un novērtēt neatkārtojamas jauno mākslinieku veidotas dekorācijas."

Šogad karnevālā uzstāsies Ainārs Mielavs, Rolands Če, Alejas, Tesa, Bel Tempo, Podruga un daudzi citi mākslinieki. Jau 21.30 karnevāla gaiteņus ierībinās bundzinieku grupa "Samba de Riga". Būs arī mūziķi, kuru vārdi tiek paturēti  noslēpumā – tos uzzinās tikai tie, kuri uz pasākumu ieradīsies savlaicīgi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti