Maikls Kors jaunajā apģērbu kolekcijā akcentē Amerikas vērtības

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ņujorkas modes nedēļas ietvaros notikusi mākslinieka Maikla Kora tērpu skate. Eksperti norāda, ka jaunajā kolekcijā dizainers akcentējis tieši Amerikai raksturīgas vērtības.

Pēdējā Ņujorkas modes nedēļas diena sakrita ar traģiskā teroristu uzbrukuma gadadienu. Tāpēc skatītāji un eksperti centās meklēt netiešu atsauci uz šiem notikumiem un Kora kolekciju nodēvēja par amerikāņu lepnuma, mīlestības un miera izpausmi. To raksturoja gan džemperis ar uzrakstu – "Hate" jeb naids, gan arī mūzika, ko izpildīja jauniešu koris.

Kors mediju pārstāvjiem norādīja, ka kolekciju iedvesmojuši daudzi dažādi amerikāņu pieredzes pavedieni, sākot ar Brodvejas mūziklu "Oklahoma" un beidzot ar viņa senčiem – imigrantiem.

Ameriku raksturo arī sports un sporta apģērbs, tāpēc kolekcijā iekļauti tērpi, kuros sportiskais stils sajaukts ar dažādiem ikdienišķā apģērba modeļiem – tai skaitā kleitām. Skatē neiztrūka arī izteiksmīgu un spilgtu apģērbu – tostarp melni halāti ar sudraba sprādzēm, divrindu žaketes ar zelta pogām un pārspīlētu plecu joslu. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti