Maikls Duglass iegūst zvaigzni Holivudas slavas alejā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Pazīstamais Amerikas Savienoto Valstu aktieris Maikls Duglass ieguvis zvaigzni Holivudas slavas alejā Losandželosā. Svinīgajā ceremonijā viņš pateicās savai sievai, dēlam un tēvam par atbalstu un palīdzību karjeras veidošanā.

“2018.gadā es atzīmēju 50. gadadienu, kopš darbojos šovbiznesā. Pirmais jautājums, ko es uzdodu – tik ilgi? Es domāju jāskatās patiesībai acīs – tas ir liels goda, bet es nekļūstu jaunāks. Es vēlos to baudīt kopā ar savu sievu un dēlu,” sacīja aktieris.

Ceremonijā piedalījās aktiera 102 gadus vecais tēvs – Holivudas leģenda Kērks Duglass, un Maikls pateicās viņam par padomiem un iedvesmu, kā arī emocionāli paziņoja, ka lepojas būt par viņa dēlu. 

Savukārt leģendārā aktrise Džeina Fonda pasākumā Maiklu nodēvēja par vienu no lielākajiem Amerikas aktieriem, producentiem un aktīvistiem. Viņš jau sen esot kļuvis par ikonu. 

Kinožurnālisti atgādina, ka Duglass jau 1975.gadā 29 gadu vecumā ieguva pirmo “Oskara” balvu kā filmas “Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu” producents. Savukārt otrā kinoakadēmijas balva viņam tika piešķirta 1987.gadā par aktierdarbu filmā “Volstrīta”. Viņš tēlojis arī daudzās citās pazīstamā lentēs, tostarp Latvija skatītājiem zināmajās “Dēka ar akmeni” un “Pamatinstinkts”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti