Rīta Panorāma

Laika ziņas

Rīta Panorāma

Intervija ar Latvijas atvērto tehnoloģiju asociācijas (LATA) valdes priekšsēdētāju Jāni Tupuli

Top jauns talantu šovs "Ko tu proti, Latvija?"

LTV ēterā meklēs talantīgos – top šovs «Ko tu proti, Latvija?»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Jau no 12. marta Latvijas televīzijā būs skatāms pavisam jauns un neparasts talantu šovs "Ko tu proti, Latvija?". Šova ideja balstīta vienā no pirmajiem LTV talantu šoviem – "Ko tu proti?". Toreiz sevi uz skatuves pirmo reizi pieteica šī brīža šovbiznesa un kultūras zvaigznes – dziedātāji Intars Busulis un Lauris Reiniks, aktieri Kaspars Znotiņš un Gundars Silakaktiņš. Tomēr jaunajā šovā LTV vēlas uzrunāt Latvijā dzīvojošos cilvēkus visās vecuma grupās, ar visdažādākajām prasmēm, hobijiem un talantiem.

Šova filmēšana jau norit pilnā sparā, un raidījuma vadītāja Beta Beidz atklāj, ka tas skatītājus pārsteigs ne tikai ar dažādiem neparastiem talantiem, bet arī pavisam neierastu formātu: "Šis viss norisinās mājās. Tāpat kā pēdējos divus gadus mums viss norisinās mājās lielākoties, arī šī šova scenogrāfija ir, lai attēlotu māju sajūtu. Ir virtuve, ir viesistaba."

Šajā viesistabā skatītāji varēs sastapt cilvēkus, kuri galvenokārt savus talantus atklājuši pandēmijas laikā – sēžot un domājot, kā lai aizpilda brīvo laiku.

Kopā ar Betu Beidz raidījumu vadīs Sanda Dejus. Viņa ir pārliecināta:

"Šis, man liekas, tieši ir tas laiks, kad tie talanti uzplauka – pašiem par pārsteigumu un līdzcilvēkiem. Un tos mēs atrodam un parādām arī pārējiem cilvēkiem, lai viņi var iedvesmoties."

Dalībniekus vērtēs žūrija, kuras sastāvā ir ģitārists Mārcis Auziņš, paravieglatlēte Diāna Dadzīte un Latvijas Televīzijas ziņu vadītāja Ilze Dobele.

"Žūrija ir ļoti apdomīga. Ļoti apdomīga! Viņiem ir svarīgi, un man liekas, ka tā viņiem ir kaut kāda sirdsapziņas lieta vai tāda goda lieta – novērtēt pēc iespējas godīgāk," teic Dejus.

Mūziķis Mārcis Auziņš skaidro, ka būt žūrijā nav viegli: "Šis uzdevums ir ārkārtīgi grūts un brīžam pat neiespējams, bet tā – no skatītāju viedokļa, es domāju, ka tas būs ārkārtīgi interesants, jo tik krāsainu, dažādu talantu paleti, man liekas… Es nezinu, vai kas tāds ir bijis."

Savukārt Ilze Dobele uzsver, ka viņai svarīga ir aizrautība un tas, cik dalībnieks ir patiess tajā, ko dara, kā ir aizrāvies un vai pašam tas sagādā prieku.

"Ja būtu tīri tikai dziedāšana, tad būtu daudz vieglāk," saka Diāna Dadzīte. Viņa atzīst, ka bieži vērtē "uz vēdera izjūtām" un uzklausa pārējo žūrijas locekļu viedokli. 

Atlases raidījumos un pusfinālā dalībniekus vērtēs tikai žūrija, bet fināla tiešraidē, kur nonāks četri labākie dalībnieki, uzvarētāju noteiks skatītāju balsojums. Šova uzvarētājs iegūs 1000 eiro sava talanta attīstīšanai.

"Cilvēks, kurš ieslēgs televizoru sestdienu vakaros un skatīsies "Ko tu proti, Latvija?" sagaidīs lielisku izklaidi. Viņš tiks izklaidēts, viņš tiks uzjautrināts.

Šis šovs nav tas tipiskais šova formāts, ko cilvēki, varbūt gaida, bet viss būs ļoti mājīgā notī," pārliecināta Beta Beidz.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti