Rīta Panorāma

Grupa " Blue Jean Serenade" ar singlu "Mākoņmaliņa" gatavojas albumam

Rīta Panorāma

Izveido autoskolu nedzirdīgām personām

Londonas izstādē B. Džonsons pārtop par kūku

Londonas izstādē Boriss Džonsons pārtop par kūku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Britu premjers Boriss Džonsons iedvesmojis šī gada Londonas konditorejas izstādes dalībniekus. Viņa ievērojamā figūra pārtapusi par vienu no saldajiem izstrādājumiem.

Aizmirstiet Tiso kundzes vaska figūras, pašreizējais britu premjers Boriss Džonsons tagad ir kūka. Gandrīz divus metrus augstais meistardarbs atgādina par 2012. gada misēkli, kad, būdams Londonas mērs, Džonsons iestrēga uz atrakcijas Viktorijas parkā.

 

"Tas ir absolūti mīlestības darbs. Es neskopojos ar šokolādi. Viņā ir daudz jo daudz šokolādes. Viņš ir viens garšīgs politiķis," sacīja konditorejas māksliniece Rozija Damere.

Kā norādīja konditore, kūkas izgatavošana prasīja mēnesi, un tagad tā izstādīta Londonas gadskārtējā konditorejas izstādē. Viena no skates dalībniecēm ir izslavēta ar saldajām skulptūrām, kuru galvenais mērķis ir nelīdzināties tradicionāliem konditorejas izstrādājumiem.

"Šī ir ilūzijas kūka. Tās ideja ir jūs apmānīt. Ja man tas izdevās, tad darbiņš padarīts. Taču patiesībā viss šeit ir gatavots no kūkām," stāstīja konditorejas māksliniece Zoja Burmestere.

Starp izstādes eksponātiem ir arī vardes, papagaiļi un klauni, taču apmeklētāji dod priekšroku pašfoto ar ekscentrisko politiķi. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti