Ledaino pārsliņu parāde. Olimpisko spēļu atklāšanas «recenzija»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Es neesmu sporta fans. Teikšu godīgi, ka mani sportā piesaista vienīgi atlētisko ķermeņu vizuālais skaistums un nejauši noskatītu finālu drāmas, bet tikpat labi šīs sajūtas es varētu gūt, lasot romānus vai baudot kino. Es patiešām neizprotu dīvānā sēdošos ekrāna sporta fanus, un mani galīgi neuzrunā iespēja likt sev svīst, kustoties tikai kustību pēc. Domāju, ka tādi kā es, mēs, esam vairākums, un tomēr mēs visi apmēram reizi pāris gados pievēršamies sportam ar vislielāko nopietnību – mēs skatāmies olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju. Pēc tam apspriežam tērpus un lāpu dizainus, šķietamās kļūmes un aizkustinošākos brīžus, jo tobrīd tas viss ir kas vairāk par vienkārši sportu, tās ir pasaules lielākās svinības un kopā sanākšana, lai arī kā nu kuro reizi gadījies. Šī svinīgā iemesla pēc es nolēmu radīt mākslas un sporta kopbērnu – olimpisko recenziju.

Politika

Olimpiskās spēles katru reizi izraisa milzīgu ažiotāžu. Jau vairāku gadu cīņa par olimpiādes rīkotājvalsts titulu ir seriāla cienīga, kurā neiztiek bez "netīriem" paņēmieniem. Šis tituls uz mūžiem paliek iegravēts tūristu ceļvežos, Vikipēdijā un arī pašas nācijas apziņā, ka tā bijusi cienīga rīkot pasaules nozīmīgāko sporta festivālu. Šķiet, ka vēl nebija norimis iepriekšējās olimpiādes slavas vilnis (jo pandēmijas pēc pārceltās sporta spēles risinājās Tokijā vien šovasar), kad jau atkal esam Tālajos Austrumos – Pekinā.

Un Ķīnas galvaspilsēta ir kļuvusi par vēsturiski pirmo vietu, kur risinājušās gan ziemas, gan vasaras spēlēs, turklāt ar tikai padsmit gadu starpību, ļaujot izmantot jau iepriekš izbūvēto infrastruktūru.

Lai arī it kā neklājoties jaukt sportu ar politiku, tomēr nespēju tam piekrist, jo augstākā līmeņa sports, masīvi valsts atbalstīts, jau izsenis ir bijis efektīvs propagandas līdzeklis, lai spodrinātu spalvas gan starptautiski, gan arī pulētu valdošā režīma bruņas iekšējā lokā. Spilgtākie piemēri nenoliedzami bija notiekošais Berlīnē 1936. un Maskavā 1980. gadā, taču atcerēsimies arī pavisam nesenu pagātni, kad Soču ziemas olimpiskajās spēlēs 2014. gadā, pavisam mazu brītiņu pirms Krimas pussalas aneksijas, Vladimira Putina paspārnē notika dažādas formālas un neformālas politiskās tikšanās. Godīgi sakot, ziņa, ka 2022. gada lielākais sporta notikums risināsies Pekinā, mani ļoti apbēdināja, ņemot vērā, ka tā pasaules sabiedrība mīļā un sportiskā miera labad piever acis uz sistemātiskajiem Ķīnas Tautas Republikas cilvēktiesību pārkāpumiem pret uiguru un tibetiešu, kā arī citām savām minoritātēm. Lai arī daudzi Rietumu politiskie līderi spēlēm pieteikuši diplomātisko boikotu, kopumā tas neko nemaina.

Olimpiāde mākslai?

Olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju varam vērtēt kā vizuālu fenomenu, kuram šobrīd nav līdzvērtīga. TV ekrānos un klātienē redzamais priekšnesuma kodols, lai arī šķietami katru reizi citāds, patiesībā ir stingra protokola ieturēts. Pjērs de Kubertēns, kas ir spēļu idejiskais radītājs un vizionārs, par olimpiādes atklāšanas un noslēguma ceremoniju nozīmīgumu jau saka runāt 19./20. gadsimtu mijā, lai arī, vēlāk pētot, senajiem grieķiem tieši tādu ceremoniju nav bijis, bet gan vairāki reliģiski rituāli ar ziedošanu dieviem. Barons Kubertēns bija daudzpusīgi orientēts un izglītots sava laikmeta pārstāvis, kurš uzskatīja, ka garīgām vērtībām jāsavienojas ar fiziskām, un tāpēc, daudziem šī raksta lasītājiem par pārsteigumu, atklāšu, ka pēc viņa iniciatīvas

sākotnēji paralēli sporta spēlēm visā atbilstošajā nopietnībā notika arī Mākslas olimpiskās spēles.

Pēc vairāku gadu organizatoriskas gatavošanās pirmās no tām notika 1912. gadā Stokholmas olimpiskajās spēlēs, un tām bija piecas pamatdisciplīnas – tēlniecība, glezniecība, mūzika, literatūra un arhitektūra. Vēlāk šīs sadaļas, kā jau lieliem sporta veidiem pienākas, izvērtās mazākās apakšdisciplīnās, un dalības veids bija šāds – līdz spēļu sākumam autoriem bija jāiesniedz iepriekš nepublicēti, neatskaņoti, neizstādīti oriģināldarbi par sporta tēmu. Uzvarētājiem tika sadalīti medaļu komplekti. Diemžēl ātri vien kļuva skaidrs, ka radošu mākslas sasniegumu vērtēšana ir daudz sarežģītāka par hronometra apstādināšanu īstajā brīdī un, lai arī sākotnēji olimpiskās izstādes bija plaši apmeklētas, interese pamazām noplaka. Pretrunas radīja arī tas, ka praktiski visi mākslinieki bija profesionāļi, ne amatieri. Tā Mākslas olimpiāde 1950. gados ar dažādu formālu lēmumu palīdzību pamazām kļuva par olimpiādi tradicionāli pavadošo kultūras programmu, taču vizuālās mākslas klātbūtnei joprojām ir svarīga lomā olimpiskajā tēlā.

Jean Jacoby "Rugby" (1928. gada uzvarētājs)
Jean Jacoby "Rugby" (1928. gada uzvarētājs)

Dažādi visiem zināmie spēļu atklāšanas rituāli un atribūti tajās parādījušies ne uzreiz – jau minētajās Stokholmas spēlēs, piektajā olimpiādē pēc kārtas tiek pirmo reizi ievērots stingrs olimpiskais protokols, kas tiek pamazām papildināts. 1920. gadā Antverpenē pirmo reizi uzvelk olimpisko karogu, kam jāplīvo visu festivāla laiku, un tad debesīs paceļas arī mieru vēstošās baltās dūjas. Pēc astoņiem gadiem stadionā redzam olimpisko lāpu, kura gan savu tālo ceļu no Zeva tempļa Olimpijā, saules iedegta, grieķu jaunavu rokās pirmoreiz sāk tikai 1936. gadā. 1948. gadā Londonā pirmo reizi sportisti dod olimpisko zvērestu, bet 1952. gadā Oslo ir aizsācies spēļu noslēguma rituāls ar lāpas nodzēšanu un olimpiskā karoga nolaišanu. Nākošas desmitgades pamazām turpinājušas mainīt olimpiādes tēlu – 1964. gadā Tokija pirmā novērtē spēļu atklāšanas reklāmas potenciālu, un tajās ir gan bagātīga tautas tradīciju priekšā stādīšana, gan izklaides elementi. Savukārt Maskava 1980. gadā paceļ latiņu teatralizētā šova jomā. Drīz jau šis notikums kļūst par jaunāko tehnoloģiju parādi (kaut vai atcerēties, kādu ažiotāžu izsauca nesenā dronu lidojošā zemeslode Tokijā), un tagad katra organizētājvalsts pēdējā mirklī velk no kabatas uz skatuves ārā visspožāko popzvaigzni. 

Savā ziņā ir noticis tas, ko barons Kubertēns vēlējās – jau paaudžu paaudzēs skatītājiem spēļu atklāšana ir kļuvusi par prieka un līksmes brīdi, kurā tiek piemirsti strīdi un ķīviņi.

Tā ir piepildīta ar mūziku, mākslu un dejām un veidotā tā, lai būtu saprotama ikvienam pasaules iedzīvotājam. Ja būsiet pamanījuši – šajā garajā priekšnesumā ir ļoti maz valodisku vai rakstisku elementu (tikai ar oficiālo protokolu saistītie), stāsti tiek stāstīti izteikti vizuāli – ar kustībām un košiem elementiem un krāšņām audiālām kompozīcijām, tādējādi pārkāpjot valodu un lasītprasmes barjeru. Šajā pasaules varenākajā izrādē, ja nu vienīgi ar to pēdējos gados var līdzināties par starpkontinentālo kļuvusī Eirovīzija, katru reizi atkārtojas universāli humānisma un utopijas simboli – mierīgā dažādu grupu līdzās pastāvēšana, bērni kā dzidrā tagadne un nākotne, vietējo tradīciju un globālās attīstības harmoniska sasaiste.

Pekinas putenis

Bet tagad es vēlētos pievērsties nule kā notikušo Pekinas ziemas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijai. Šova režisors ir starptautiskiem nopelniem bagātais kinorežisors Džans Jimou (Zhang Yimou), un viņš ir arī pirmais cilvēks pasaules vēsturē, kurš šo smago darbu dara jau otro reizi – Jimou portfolio ir arī iepriekšējās Pekinas spēles, kas atzītas par vienām no visu laiku krāšņākajām un bagātīgākajām spēļu atklāšanām. Varenais šovs tikai divarpus stundu garumā risinās slavenajā "putna ligzdas" stadionā. Šoreiz tajā nepiedalās slavenības, bet gan brīvprātīgi Pekinas universitāšu studenti. Tāpat kā pērn Tokijā skatītāju rindas pandēmijas draudu ietekmē ir patukšas.

Tiešraide, jo diemžēl es esmu ekrāna šajā pusē, ne ekskluzīvi stadionā, sākas ar skaistu video prezentāciju par Ķīnas pavasara iestāšanos un sporta lēnkadru daili, taču pirms tālāka apskata noteikti jāpiemin, ka

ļoti nozīmīga loma šova klātbūtnes imitēšanā ir televīzijas komentātājiem, kas atrodas tur klātienē. Viņi šobrīd nosacīti ir skatītāju fiziskie jutekļi.

Lai arī TV signāls no Pekinas visur pasaulē ir vienāds, tad runas vīru un sievu tonis gan atšķiras – ja no sākuma biju kopā ar brašajām Anatolija Kreipāna un Māra Rīmeņa balsīm, tad pēc tam nokļuvu pie daudz liriskākajiem "Eurosport" komentētājiem, kas būtiski ietekmēja manu emocionālo skatīšanās pieredzi.

Pēc video redzam, kā mazu zaļu vīriņu vadībā laukumu pārņem mazi zaļi asniņi, laikam rīsa stiebri, kas ideālos vektoros līgojās šurpu un turpu. Dzied koris, un skan pozitīva mūzika, un te pēkšņi iznirst milzīgs ledus postaments. Šajā brīdī mani pārņem viegla frustrācija, jo es nezinu, vai tas, ko es redzu, ir reāls, vai tikai televīzijas formātā pa virsu skatam uzlikts elements. Ja iepriekš olimpiskie šovi sajūsmināja ar gigantiskām un iespaidīgām dekorācijām un savu "taustāmību" (kā Londonas 2012. gada olimpiskie industriālie riņķi), tad tagad šķiet vieglāk to visu vienkārši sakombinēt ar virtuāliem efektiem vai efektīgu projicēto "masku".

Rīsu stiebriņi pārvēršas pieneņpūkās, un pieneņpūkas uzsprāgst salūtā virs ultramodernās Pekinas. Tad kopplāns un apsveicināšanās ar šī pasākuma saimniekiem – Starptautiskās Olimpiskās komitejas prezidentu Tomasu Bahu un Ķīnas valdnieku, nē, prezidentu Sjī Dziņpiņu. Es, protams, zinu, ka lielais attālums starp viņiem ir epidemioloģiskās drošības nodrošināšanai, bet šie metri izskatās auksti un simboliski. Pienācis laiks sociālistiskās Ķīnas Tautas Republikas karoga uzvilkšanai. To viens otram pasniedz iekšēji sajūsmināti un ārēji koncentrējušies šīs zemes 56 dažādu tautību etniskie pārstāvji maza, trompeti aizkustinoši spēlējoša zēna pavadībā. Militārā goda sardze uzvelk karogu, un es fonā pamanu vēl citu sardzi – pirmajā skatītāju rindā ar nelieliem atstatumiem sēž cilvēki baltās kurciņās ar baltām micītēm. Ja skatītāji pāris rindas augstāk dzīvīgi plivina karodziņus, tad šie visi kā viens sastinguši un savas baltos dūraiņos tērptās rokas salikuši uz stilbiem.

Kas tik stīvi gan klātienē skatās olimpiskās spēles?! Tikai skatītājiem maskēta apsardze.

Skan himna, un karogs apņēmīgi plīv mākslīgi izraisītā gaisa plūsmā.

Nākamajā priekšnesuma posmā "skatuvi" pārskalo dzidras un majestātiskas ūdens straumes, kas izskatās gluži telpiski. Saprotu, ka tas noteikti saistīts ar to, ka šovs tiek filmēts tikai no viena skatupunkta, un, atbilstoši pastiepjot attēlu, televīzijas vērotājam rodas telpisks redzējums – gluži kā krītiņu zīmējumos uz asfalta pirms pāris gadiem Mežaparkā. Tas gan nozīmē, ka klātienē, piemēram, no sāna šī bilde izskatās pagalam jokaini. Lai nu kā – no šaltīm piepeši paceļas suģestējošs un maģisks ledus klucis, kurā patiešām fantastiski izzaigo ziemas olimpisko spēļu vēsture – spēļu pilsētas un gada skaitļi. Tad no tumsas iznirst spožos neonos gaismoti hokejisti, kas ar optiskās ilūzijas ripu satriec ledus blāķi mazos kriksīšos, un te atklājas kosmiski ledaini olimpiskie riņķi, kas kļūst par vārtu ģerboni, caur kuriem stadionā ienāk nacionālās sportistu delegācijas.

Tālāk tradicionāli ar Grieķiju priekšgalā populāru klasisko skaņdarbu ritmos stadionā soļo dažādu valstu sportistu pulki. Man sāk likties, ka mūzika varbūt skan nedaudz ātrāk kā parasti, lai gājēji kustētos raitāk, bet varbūt man tikai tā šķiet. Pa priekšu delegācijām, kas iet pa ledainu LED ekrānu klajumu, to vārdus pārsliņu rāmjos nes trauslām stirniņām līdzīgas sniegbaltītes. Te nu plašas iespējas dīvānu stila ekspertiem apspriest, kādi kuram kostīmi. Protams, ziemas apstākļos ekstravaganti izlēcieni ir ierobežoti, bet tāpat starp visām pufaikām un micītēm gadās pa odziņai. Acīm neparasti liekas dažu mums eksotiskāku tropu zemju taustastērpu apvienojumi ar ziemas apģērbu. Pēc laiciņa mana angliski runājošā diktore piesaka "Elaiza Tī-īruma", un kadrā garām nosoļo mūsu Latvijas komanda svaigos, baltos sintepona spilveniem līdzīgos mēteļos. Solīdi, bet nekas īpašs.

Ar nelielu līdzjūtību skatos uz malās lēkājošajiem inscenētajiem līdzjutējiem – viņi noteikti ir pārkarsuši.

Lai arī visi te ļoti nopakoti, tomēr internetā rāda, ka Pekinā temperatūra vien dažus grādus zem nulles.

Parāde noslēdzas ar pašas Ķīnas sportistiem, kas, greznojušies ar skaistiem, liesmojošiem sejsegiem, sabirst stadionā kā sārtas zemenītes sniegā. Viņi dodas pāri laukumam, un te es beidzot ieraugu, kur tad nozūd visi tie nācēji un gājēji, – viņi paliek nevis pašā stadionā, kā parasti tas atklāšanās notiek, bet ieņem vietas tribīnēs, paši kļūstot par šova skatītājiem. Grīda mirdz kā dārgakmens, un sēdvietās lūgtie viesi plivina tūkstošiem mazu, sarkanu karodziņu.

Pēc brīža visu atkal pārņem šīm spēlēm raksturīgā zilgme, un no virtuālām debesīm sāk birt virtuālas sniegpārsliņas ar visu dalībvalstu nosaukumiem. Apakšējā plānā sinhroni un liegi dejo īstas meitenes, skaistules arī ar sniegpārslām, līdz tās nozūd, un sākas īsts LED ekrānu pārslu putenis. Tuvākie mirkļi īsumā –

parādās milzīga datorizēta sniegpārsla, kas kā bolīds šaujas pār zemeslodi, un tad kļūst par tās valdnieci, lai tūlīt materializētos identiskā fiziskā pārslā.

Kā nojaušams, tai būs nozīmīga loma arī turpmāk.

Tagad kārta nelielam video pārtraukumam, kura laikā noteikti arēnā notiks kādas nozīmīgas, konstruktīvas pārmaiņas.

Klipiņš, kura nosaukums ir "Kopā stiprāki", rāda, kā ikdienišķus, dažādu sociālo grupu cilvēkus pēkšņi savā varā gluži kā pats Nelabais pārņem olimpiskais gars, un viņi sāk veikt straujas, sev netipiskas, bet noteiktiem ziemas sporta veidiem raksturīgas kustības.

Kāds, protams, krīt, bet saņemas un atkal ceļas uzvarai. Video iespraudums beidzas, un mēs redzam, ka tā aizsegā stadiona centrā izvietota platforma un kanceles oficiālajām olimpiādes runām. Smaidošu, tikai vīrieškārtas karognesēju ielokā uzrunu teic Ķīnas spēļu organizatoriskās komitejas vadītājs Cai Qi un Tomass Bahs. Te dažādās valodās skan pateicības vārdi, nožēla par kovidu un aicinājumi uz mieru un harmoniju, kā arī runā par Tīģera gada ambīcijām. Pēc Baha uzrunas kadrā redzams Ķīnas prezidents, kas īsi un ar priecīgu uzsaucienu pasludina 2022. gada Pekinas ziemas olimpiskās spēles par atklātām, un gaisā šaujas mirdzoši vizuļojoša uguņošana.

Nākamā izrādes daļa nosaukta par "Veltījumu cilvēkiem" – stadionu pārsoļo stilīgi ģērbta jauniešu rinda, kas aiz sevis atklāj fotogrāfiju kaleidoskopu. Tad olimpiādēs plaši dzirdētās Džona Lenona himnas "Imagine" pavadībā lielo laukumu pārņem iespaidīga puteņa straumes, ko šķeļ un zilās pinumu upēs sakārto sārti slidotāji. Tajās iezaigojas olimpiskie saukļi. Šī šova daļa sava it kā palēninātā, bet pamatīgā rituma spēka pēc man līdz šim patīk vislabāk. Tagad pienācis laiks olimpiskajam karogam, ko, skanot Bēthovena "Odai priekam", ienes godalgoti ķīniešu sportisti. Sportisti atkāpjas un militārās formās tērptie vīri uzvelk mastā karogu. Dzied piemīlīgs bērnu koris, greznots tradicionāliem ķīniešu tīģerīšiem. Tad parādās jau krietni mazāks olimpiskais karogs, un tā pakājē tiek lasīts sportistu olimpiskais zvērests. Pēc tā vēl viens video, kur mazi Ķīnas bērniņi amizantas mūzikas fonā sper pirmos neveiklos soļus ziemas sporta veidos. Atkal klipa laikā uz "ledus" ir notikušas konstruktīvas izmaiņas, un tagad tur ir vēl vairāk bērnu (!). Atkal vizuāla un audiāla tēma par tūkstoš sniegpārsliņām.

Lai arī skats veidots apzināti mīlīgi (pārsliņu dziesmu svētki), man kā Rietumu tradīcijās augušam un personīgo individualitāti un brīvību augsti vērtējošam cilvēkam šis neskaitāmi anonīmo sniegpārsliņu motīvs sāk šķist ļoti aizdomīgs.

Beidzot laiks svētku tortei – olimpiskās lāpas uznācienam. Tā veidota eleganti dinamiskā un sportiskā dizainā, un deg ar koši sarkanu liesmu. Lāpa tiek nodota no čempiona čempionam un, protams, tuvojas lielajai telpiskajai sniegpārslai, kas, kā tagad tuvplāna redzams, veidota no mazām pārsliņām ar iegravētu katras valsts vārdu. Apkārt sirsniņveidā dzied un dejo bērni, un lielā sniegpārsla ar tā centrā ievietoto lāpiņu ceļas arvien augstāk. Viss! Tas arī viss – šoreiz un pirmoreiz visu lāpu vēsturē nav dūjas cepinošās gigantiskās gāzes liesmas, bet gan olimpiādi apspīdēs tā pati, kā to nosauca mani tiešraides gidi olimpiskajā teritorijā – mikrolāpa! Atkal uguņošana, kas sākas – noteikti jau nojaušat! – sniegpārslas formā, un olimpisko spēļu atklāšana ir noslēgusies.

Pēcvārds

Es savu olimpisko spēļu atklāšanu vērotājas apzināto karjeru sāku ar Nagano spēlēm Japānā 1998. gadā. Labākā izrāde, ko esmu redzējusi, bija Londonā 2012. gadā – tajā bija ideāli līdzsvarota kompozīcija starp olimpisko garu, daudzveidīgiem stāstiem, Anglijas vēstures atspoguļojumu, grandioziem veidojumiem un visu beidzot brīnišķīgu humoru. Arī pagājušajā gadā Tokijā viss būtu izdevies, ja ne pandēmijas izmisums. Par Pekinas 2022. gada spēļu atklāšanu es to nevaru teikt.

Šis zili ledainais šovs, neapšaubāmi, bija tehniski krāšņs un kādam elpu aizraujošs, taču man noskaņas ziņā tas likās tieši tikpat auksts un saldējošs. 

Protams, te bija daudz mīlīgu bērnu, kora dziedājumu, un atsauču par tīģerīšiem, taču manā skatījumā tādā veidā šova veidotāji vienkārši uzstājīgi spieda uz vajadzīgajām emociju pogām. Man pietrūka individuāli veidotu stāstiņu, mazu mizanscēnu, kur centrā būtu pats cilvēks, sportists kā būtne un personība, bet šoreiz to aizstāja nevainojami masu skati un neskaitāmas sniegpārsliņu lavīnas (bez tam tās visas bija grafiski vienādas), kas atkārtojās atkal un atkal. Pārdroši varu apgalvot, ka šī atklāšana bija vairāk Ķīnas iekšējam tirgum, propagandas produkts televīzijai, jo te trūka globālu vēsmu un interesantu simbolu, kas būtu uztverami un sirdij tuvi ikvienam pasaules iedzīvotajam. Taču nu, lai arī kā, bet spēles ir atklātas, un beidzot varam koncentrēties tikai uz to galveno mērķi – sportisko cīņu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
Pr Ot Tr Ct Pt Se Sv
31 1
2
Kērlings. Priekšsacīkstes jauktajiem pāriem 14:05
3
Kērlings. Priekšsacīkstes jauktajiem pāriem 03:05
Hokejs sievietēm. A grupas spēle 06:10

Šveice-Kanāda

Hokejs sievietēm. B grupas spēle 06:10

 Ķīna-Čehija

Frīstaila slēpošana. 1.kvalifikācija mogulā sievietēm 12:00 - 12:45
Frīstaila slēpošana. 1.kvalifikācija mogulā vīriešiem 13:45 - 14:30
Hokejs sievietēm. A grupas spēle 15:10

Somija-ASV

4
Kērlings. Priekšsacīkstes jauktajiem pāriem 02:35
Komandu sacensības daiļslidošanā. Īsā programma vīriešiem 04:02 - 05:15
Komandu sacensības daiļslidošanā. Deju pāru ritma deja 05:41 - 06:54
Hokejs sievietēm. A grupas spēle 06:10

KOK-Šveice

Hokejs sievietēm. B grupas spēle 06:10

Dānija-Ķīna

Komandu sacensības daiļslidošanā. Īsā programma pāriem 07:22 - 08:55
Atklāšanas ceremonija 13:50 - 16:30
5
Kērlings. Priekšsacīkstes jauktajiem pāriem 03:05
Snovbords sievietēm. Kvalifikācija sloupstailā 04:45 - 06:27
Hokejs sievietēm. A grupas spēle 06:10

Kanāda-Somija

Tramplīnlēkšana vīriešiem. Standarta tramplīns 08:20 - 09:26

Kvalifikācijas sacensības

Distanču slēpošana. 7,5+7,5km skiatlons sievietēm 09:45 - 10:35
Ātrslidošana sievietēm. 3000 metru distance 10:30 - 11:51
Hokejs sievietēm. B grupas spēle 10:40

Čehija-Zviedrija

Hokejs sievietēm. B grupas spēle 10:40

Dānija-Japāna

Biatlons. Jauktā 4x6km stafete 11:00 - 12:15
Tramplīnlēkšana sievietēm. Standarta tramplīns 11:45 - 14:08

Priekšsacīkstes un fināls

Frīstaila slēpošana. 2.kvalifikācija mogulā vīriešiem 12:00 - 12:30
Šorttreks sievietēm. Priekšskrējieni 500 metros 13:00 - 13:24
Kamaniņu sports. 1. un 2.brauciens vīriešiem 13:10 - 16:00

Startē Kristers Aparjods, Gints Bērziņš un Artūrs Dārznieks

Frīstaila slēpošana. Fināli mogulā vīriešiem 13:30 - 14:55
Šorttreks vīriešiem. Priekšskrējieni 1000 metros 13:38 - 14:10

Startē Roberts Krūzbergs

Šorttreks. Jaukto komandu stafete 14:23 - 15:03

Ceturtdaļfināli un pusfināli

Hokejs sievietēm. A grupas spēle 15:10

ASV-KOK

Šorttreks. Jaukto komandu stafete 15:18 - 15:34

Fināli

6
Kērlings. Priekšsacīkstes jauktajiem pāriem 03:05
Snovbords sievietēm. Fināli sloupstailā 03:30 - 04:49
Komandu sacensības daiļslidošanā. Īsā programma sievietēm 03:37 - 05:50
Komandu sacensības daiļslidošanā. Izvēles programma pāriem 05:57 - 06:44
Snovbords vīriešiem. Kvalifikācija sloupstailā 06:30 - 08:55
Distanču slēpošana. 15+15km skiatlons vīriešiem 09:00 - 10:35

Startē Raimo Vīgants

Ātrslidošana vīriešiem. 5000 metru distance 10:30 - 12:15
Hokejs sievietēm. B grupas spēle 10:40

Ķīna-Japāna

Frīstaila slēpošana. 2.kvalifikācija mogulā sievietēm 12:00 - 12:30
Tramplīnlēkšana vīriešiem. Standarta tramplīns 12:00 - 14:33

Priekšsacīkstes un fināls

Frīstaila slēpošana. Fināli mogulā sievietēm 13:30 - 14:55
Kamaniņu sports. 3. un 4.brauciens vīriešiem 13:30 - 15:59

Startē Kristers Aparjods, Gints Bērziņš un Artūrs Dārznieks

Hokejs sievietēm. A grupas spēle 15:10

Šveice-ASV

7
Kērlings. Priekšsacīkstes un pusfināli jauktajiem pāriem 03:05
Komandu sacensības daiļslidošanā. Izvēles programma vīriešiem 03:22 - 04:01
Kalnu slēpošana. Milzu slaloms sievietēm. 1.brauciens 03:30 - 05:10
Frīstaila slēpošana. Big Air kvalifikācija sievietēm 03:30 - 05:44
Komandu sacensības daiļslidošanā. Deju pāru izvēles deja 04:31 - 05:10
Komandu sacensības daiļslidošanā. Izvēles programma sievietēm 05:37 - 06:16
Snovbords vīriešiem. Fināli sloupstailā 06:00 - 07:19
Kalnu slēpošana. Nobrauciens vīriešiem 06:00
Hokejs sievietēm. A grupas spēle 06:10

Kanāda-KOK

Frīstaila slēpošana. Big Air kvalifikācija vīriešiem 07:30 - 09:44
Kalnu slēpošana. Milzu slaloms sievietēm. 2.brauciens 08:30 - 10:25
Ātrslidošana sievietēm. 1500 metru distance 10:30 - 11:50
Hokejs sievietēm. B grupas spēle 10:40

Čehija-Dānija

Biatlons. 15km individuālā distance sievietēm 11:00 - 12:15

Startē Baiba Bendika

Tramplīnlēkšana jauktajām komandām. Standarta tramplīns 12:28 - 15:27

Priekšsacīkstes un fināls

Šorttreks sievietēm. Ceturtdaļfināls 500 metros 13:30 - 13:42
Šorttreks vīriešiem. Ceturtdaļfināls 1000 metros 13:44 - 14:00
Kamaniņu sports. 1. un 2.brauciens sievietēm 13:50 - 16:40

Startē Kendija Aparjode, Elīza Tīruma un Elīna Ieva Vītola

Šorttreks sievietēm. Pusfināls 500 metros 14:13 - 14:19
Šorttreks vīriešiem. Pusfināls 1000 metros 14:20 - 14:28
Šorttreks sievietēm. Fināli 500 metros 14:41 - 14:51
Šorttreks vīriešiem. Fināli 1000 metros 14:52 - 15:04
Hokejs sievietēm. A grupas spēle 15:10

Somija-Šveice

Hokejs sievietēm. B grupas spēle 15:10

Zviedrija-Ķīna

8
Daiļslidošana. Īsā programma vīriešiem 03:22 - 07:30

Startē Deniss Vasiļjevs

Frīstaila slēpošana. Big Air fināli sievietēm 04:00 - 05:05
Snovbords sievietēm. Priekšsacīkstes paralēlajā milzu slalomā 04:40 - 09:30
Kalnu slēpošana. Supergigants vīriešiem 05:00 - 07:15
Snovbords vīriešiem. Priekšsacīkstes paralēlajā milzu slalomā 05:07 - 09:36
Hokejs sievietēm. A grupas spēle 06:10

ASV-Kanāda

Kērlings. Spēle par 3.vietu jauktajiem pāriem 08:06
Snovbords sievietēm. Fināli paralēlajā milzu slalomā 09:36
Snovbords vīriešiem. Fināli paralēlajā milzu slalomā 09:43
Distanču slēpošana. Kvalifikācija sprintā sievietēm 10:00 - 10:40

Startē Patrīcija Eiduka, Kitija Auziņa, Samanta Krampe, Estere Volfa

Biatlons. 20km individuālā distance vīriešiem 10:30 - 12:15
Hokejs sievietēm. B grupas spēle 10:40

Japāna-Čehija

Distanču slēpošana. Kvalifikācija sprintā vīriešiem 10:50 - 11:35

Startē Raimo Vīgants un Roberts Slotiņš

Distanču slēpošana. Ceturtdaļfināli un pusfināli sprintā sievietēm 12:30 - 13:35
Ātrslidošana vīriešiem. 1500 metru distance 12:30 - 13:50

Startē Haralds Silovs

Distanču slēpošana. Ceturtdaļfināli un pusfināli sprintā vīriešiem 12:55 - 13:47
Distanču slēpošana. Fināls sprintā sievietēm 13:47 - 14:00
Kamaniņu sports. 3. un 4.brauciens sievietēm 13:50 - 16:40

Startē Kendija Aparjode, Elīza Tīruma un Elīna Ieva Vītola

Distanču slēpošana. Fināls sprintā vīriešiem 14:00 - 14:14
Kērlings. Spēle par 1.vietu jauktajiem pāriem 14:05
Hokejs sievietēm. A grupas spēle 15:10

KOK-Somija

Hokejs sievietēm. B grupas spēle 15:10

Zviedrija-Dānija

9
Snovbords sievietēm. Kvalifikācija rampā 03:30 - 05:10
Kalnu slēpošana. Slaloms sievietēm. 1.brauciens 04:15 - 07:45

Startē Liene Bondare

Frīstaila slēpošana. Big Air fināli vīriešiem 05:00 - 06:05
Snovbords sievietēm. Priekšsacīkstes snovbordkrosā 05:00 - 09:38
Snovbords vīriešiem. Kvalifikācija rampā 06:30 - 08:10
Kalnu slēpošana. Slaloms sievietēm. 2.brauciens 07:45 - 09:30
Standarta tramplīns/10km slēpošana 09:00 - 10:51

Tramplīnlēkšana
Startē Markuss Vinogradovs
Tiešraide no plkst. 9.55

Snovbords sievietēm. Fināli snovbordkrosā 09:45
Hokejs vīriešiem. B grupas spēle 10:40

KOK-Šveice

Standarta tramplīns/10km slēpošana 13:00 - 13:35

10km slēpošana
​​​​​​​Startē Markuss Vinogradovs

Šorttreks vīriešiem. Ceturtdaļfināls 1500 metros 13:00 - 13:30

Startē Reinis Bērziņš un Roberts Krūzbergs

Šorttreks sievietēm. Priekšskrējieni 1000 metros 13:44 - 14:16
Kērlings. Priekšsacīkstes vīriešiem 14:05
Kamaniņu sports. 1. un 2.brauciens divniekiem 14:20 - 16:14

Startē Andris Šics/Juris Šics un Mārtiņš Bots/Roberts Plūme

Šorttreks vīriešiem. Pusfināls 1500 metros 14:29 - 14:44
Šorttreks sievietēm. Pusfināls stafetē 14:45 - 14:59
Hokejs vīriešiem. B grupas spēle 15:10

Čehija-Dānija

Šorttreks vīriešiem. Fināli 1500 metros 15:13 - 15:28
10
Kērlings. Priekšsacīkstes sievietēm 03:05
Snovbords sievietēm. Fināli rampā 03:30 - 04:49
Skeletons vīriešiem. 1. un 2.brauciens 03:30 - 05:55

Startē Martins Dukurs un Tomass Dukurs

Daiļslidošana. Izvēles programma vīriešiem 03:38 - 07:27
Kalnu slēpošana. Kombinācijas nobrauciens vīriešiem 04:30 - 06:45
Snovbords vīriešiem. Kvalifikācija snovbordkrosā 05:15 - 09:08
Hokejs vīriešiem. C grupas spēle Zviedrija-Latvija 06:10

Zviedrija-Latvija

Kērlings. Priekšsacīkstes vīriešiem 08:05
Kalnu slēpošana. Kombinācijas slaloms vīriešiem 08:15 - 10:00
Distanču slēpošana. 10km klasiskajā stilā sievietēm 09:00 - 10:30

Startē Patrīcija Eiduka, Kitija Auziņa, Samanta Krampe un Estere Volfa

Snovbords vīriešiem. Fināli snovbordkrosā 09:15
Hokejs vīriešiem. C grupas spēle 10:40

Somija-Slovākija

Frīstaila slēpošana. Fināli jaukto komandu akrobātiskajos lēcienos 13:00 - 14:15
Ātrslidošana sievietēm. 5000 metru distance 14:00 - 15:16
Hokejs vīriešiem. A grupas spēle 15:10

ASV-Ķīna

Hokejs vīriešiem. A grupas spēle 15:10

Kanāda-Vācija

Kamaniņu sports. Komandu stafete 15:30 - 16:38

Startē Andris Šics/Juris Šics un Mārtiņš Bots/Roberts Plūme

11
Kērlings. Priekšsacīkstes vīriešiem 03:05
Kērlings. Priekšsacīkstes sievietēm 03:05
Snovbords vīriešiem. Fināli rampā 03:30 - 04:49
Skeletons sievietēm. 1. un 2.brauciens 03:30 - 05:55
Kalnu slēpošana. Supergigants sievietēm 05:00 - 07:09
Hokejs vīriešiem. B grupas spēle 06:10

Dānija-KOK (tiešraide no 2.trešdaļas)

Hokejs sievietēm. Ceturtdaļfināls 06:10
Kērlings. Priekšsacīkstes sievietēm 08:05
Distanču slēpošana. 15km klasiskajā stilā vīriešiem 09:00 - 10:35

Startē Raimo Vīgants un Roberts Slotiņš

Ātrslidošana vīriešiem. 10 000 metru distance 10:00 - 11:55
Hokejs sievietēm. B grupas spēle 10:40

Japāna - Zviedrija

Hokejs vīriešiem. B grupas spēle 10:40

Čehija-Šveice

Hokejs vīriešiem. C grupas spēle 10:40

Zviedrija-Slovākija

Biatlons. 7,5km sprints sievietēm 11:00 - 12:10

Startē Baiba Bendika

Tramplīnlēkšana vīriešiem. Lielais tramplīns 11:45 - 14:06

Kvalifikācija

Šorttreks sievietēm. Ceturtdaļfināls 1000 metros 13:00 - 13:16
Šorttreks vīriešiem. Priekšskrējieni 500 metros 13:18 - 13:42

Startē Roberts Krūzbergs

Šorttreks sievietēm. Pusfināls 1000 metros 13:55 - 14:03
Šorttreks vīriešiem. Pusfināls stafetē 14:04 - 14:23
Skeletons vīriešiem. 3. un 4.brauciens 14:20 - 16:40

Startē Martins Dukurs un Tomass Dukurs

Šorttreks sievietēm. Fināli 1000 metros 14:37 - 14:49
Hokejs vīriešiem. C grupas spēle Latvija-Somija 15:10

Latvija-Somija

Hokejs sievietēm. Ceturtdaļfināls 15:10
12
Kērlings. Priekšsacīkstes sievietēm 03:05
Snovbords. Priekšsacīkstes jauktajām komandām snovbordkrosā 04:00 - 04:42
Snovbords. Fināli jauktajām komandām snovbordkrosā 04:50
Hokejs vīriešiem. A grupas spēle 06:10

Kanāda-ASV

Hokejs sievietēm. Ceturtdaļfināls 06:10
Hokejs vīriešiem. A grupas spēle 06:10

Vācija-Ķīna

Kērlings. Priekšsacīkstes vīriešiem 08:05
Distanču slēpošana. 4x5km stafete sievietēm 09:30 - 10:45

Startē Patrīcija Eiduka, Kitija Auziņa, Baiba Bendika un Samanta Krampe

Ātrslidošana sievietēm. Komandu iedzīšanas sacensības 10:00 - 10:23

Ceturtdaļfināli

Hokejs sievietēm. Ceturtdaļfināls 10:40
Ātrslidošana vīriešiem. 500 metru distance 10:53 - 11:34
Biatlons. 10km sprints vīriešiem 11:00 - 12:15
Tramplīnlēkšana vīriešiem. Lielais tramplīns 12:00 - 14:33

Priekšsacīkstes un fināls

Daiļslidošana. Deju pāru ritma deja 13:07 - 16:38
Skeletons sievietēm. 3. un 4.brauciens 14:20 - 16:40

Startē Endija Tērauda

Hokejs vīriešiem. B grupas spēle 15:10

KOK-Čehija (tiešraidē 1.trešdaļa)

Hokejs vīriešiem. B grupas spēle 15:10

Šveice-Dānija

13
Kērlings. Priekšsacīkstes vīriešiem 03:05
Bobslejs. Sieviešu monobobu 1. un 2.brauciens 03:30 - 05:45

1.brauciens tiešraidē LTV7

Kalnu slēpošana. Milzu slaloms vīriešiem. 1.brauciens 04:15 - 07:45

Startē Miks Zvejnieks

Hokejs vīriešiem. C grupas spēle Slovākija-Latvija 06:10

Slovākija-Latvija

Kalnu slēpošana. Milzu slaloms vīriešiem. 2.brauciens 07:45 - 10:49
Kērlings. Priekšsacīkstes sievietēm 08:05
Distanču slēpošana. 4x10km stafete vīriešiem 09:00 - 10:40
Hokejs vīriešiem. C grupas spēle 10:40

Somija-Zviedrija

Biatlons. 10km iedzīšanas distance sievietēm 11:00 - 11:40
Biatlons. 12,5km iedzīšanas distance vīriešiem 12:45 - 13:25
Frīstaila slēpošana. Kvalifikācija akrobātiskajos lēcienos sievietēm 13:00 - 14:15
Šorttreks vīriešiem. Ceturtdaļfināls 500 metros 13:00 - 13:12

Startē Roberts Krūzbergs

Šorttreks vīriešiem. Pusfināls 500 metros 13:27 - 13:33
Šorttreks sievietēm. Fināli stafetē 13:35 - 13:44
Šorttreks vīriešiem. Fināli 500 metros 14:09 - 14:19
Ātrslidošana vīriešiem. Komandu iedzīšanas sacensības 15:00 - 15:26

Ceturtdaļfināli

Hokejs vīriešiem. A grupas spēle 15:10

Ķīna-Kanāda

Hokejs vīriešiem. A grupas spēle 15:10

ASV-Vācija

Ātrslidošana sievietēm. 500 metru distance 15:56 - 16:37
14
Daiļslidošana. Deju pāru izvēles deja 03:22 - 06:36
Bobslejs. Sieviešu monobobu 3.brauciens 03:30 - 04:15
Snovbords sievietēm. Big Air kvalifikācija 03:30 - 05:45
Frīstaila slēpošana. Kvalifikācija sloupstailā sievietēm 04:00 - 06:00
Bobslejs. Sieviešu monobobu 4.brauciens 05:00 - 05:50
Hokejs sievietēm. Pusfināls 06:10

Kanāda - Šveice
(tiešraidē 2. un 3. trešdaļa)

Snovbords vīriešiem. Big Air kvalifikācija 07:30 - 09:45
Kērlings. Priekšsacīkstes vīriešiem 08:05
Tramplīnlēkšana vīriešu komandām. Lielais tramplīns 12:10 - 14:42

Priekšsacīkstes un fināls

Frīstaila slēpošana. Fināli akrobātiskajos lēcienos sievietēm 13:00 - 14:15
Bobslejs. Vīriešu divnieku 1.brauciens 14:05 - 15:10

Startē Oskara Ķibermaņa un Emīla Cipuļa pilotētās ekipāžas

Hokejs sievietēm. Pusfināls 15:10

ASV - Somija

Bobslejs. Vīriešu divnieku 2.brauciens 15:40 - 16:45

Startē Oskara Ķibermaņa un Emīla Cipuļa pilotētās ekipāžas

15
Kērlings. Priekšsacīkstes vīriešiem 03:05
Frīstaila slēpošana. Fināli sloupstailā sievietēm 03:30 - 05:30
Snovbords sievietēm. Big Air fināli 03:30 - 04:35
Kalnu slēpošana. Nobrauciens sievietēm 05:00 - 07:00
Hokejs vīriešiem. Izslēgšanas 1.kārtas spēle 06:10

Slovākija-Vācija

Hokejs vīriešiem. Izslēgšanas 1.kārtas spēle 06:10

Dānija-Latvija

Frīstaila slēpošana. Kvalifikācija sloupstailā vīriešiem 06:30 - 08:30
Snovbords vīriešiem. Big Air fināli 07:00 - 08:05
Kērlings. Priekšsacīkstes sievietēm 08:05
Biatlons. 4x7,5km stafete vīriešiem 08:30 - 09:45
Ātrslidošana sievietēm. Komandu iedzīšanas sacensības 08:30 - 10:34

Pusfināli un fināli

Ātrslidošana vīriešiem. Komandu iedzīšanas sacensības 08:52 - 10:53

Pusfināli un fināli

Lielais tramplīns/10km slēpošana 09:00 - 10:51

Tramplīnlēkšana
Startē Markuss Vinogradovs

Hokejs vīriešiem. Izslēgšanas 1.kārtas spēle 10:40

Čehija-Šveice

Daiļslidošana. Īsā programma sievietēm 12:08 - 16:25
Lielais tramplīns/10km slēpošana 12:30 - 13:05

10km slēpošana
Startē Markuss Vinogradovs

Frīstaila slēpošana. Kvalifikācija akrobātiskajos lēcienos vīriešiem 13:00 - 14:15
Bobslejs. Vīriešu divnieku 3.brauciens 14:15 - 15:20

Startē Oskara Ķibermaņa un Emīla Cipuļa pilotētās ekipāžas

Hokejs vīriešiem. Izslēgšanas 1.kārtas spēle 15:10

Kanāda-Ķīna
(tiešraidē 1. un 3.trešdaļa)

Bobslejs. Vīriešu divnieku 4.brauciens 15:50 - 16:34

Startē Oskara Ķibermaņa un Emīla Cipuļa pilotētās ekipāžas

16
Kērlings. Priekšsacīkstes sievietēm 03:05
Kalnu slēpošana. Slaloms vīriešiem. 1.brauciens 04:15 - 06:10

Startē Miks Zvejnieks

Frīstaila slēpošana. Fināli sloupstailā vīriešiem 04:26 - 05:50
Hokejs vīriešiem. Ceturtdaļfināla spēle 06:10

ASV - Slovākija

Kalnu slēpošana. Slaloms vīriešiem. 2.brauciens 07:45 - 09:40
Hokejs vīriešiem. Ceturtdaļfināla spēle 08:00

KOK - Dānija

Kērlings. Priekšsacīkstes vīriešiem 08:05
Distanču slēpošana. Pusfināls un fināls komandu sprintā sievietēm 09:15 - 11:25

Pusfinālā startē Kitija Auziņa un Estere Volfa

Biatlons. 4x6km stafete sievietēm 09:45 - 11:00
Distanču slēpošana. Pusfināls un fināls komandu sprintā vīriešiem 10:15 - 12:35

Startē Raimo Vīgants un Roberts Slotiņš

Hokejs vīriešiem. Ceturtdaļfināla spēle 10:40

Somija-Šveice

Frīstaila slēpošana. Fināli akrobātiskajos lēcienos vīriešiem 13:00 - 14:15
Hokejs sievietēm Somija-Šveice. Spēle par 3.vietu 13:30

Somija-Šveice

Šorttreks sievietēm. Ceturtdaļfināls 1500 metros 13:30 - 14:00
Šorttreks sievietēm. Pusfināls 1500 metros 14:15 - 14:30
Šorttreks vīriešiem. Fināli stafetē 14:32 - 14:57
Šorttreks sievietēm. Fināli 1500 metros 15:11 - 15:26
Hokejs vīriešiem. Ceturtdaļfināla spēle 15:30

Zviedrija-Kanāda

17
Kērlings. Priekšsacīkstes vīriešiem 03:05
Frīstaila slēpošana. Kvalifikācija rampā sievietēm 03:30 - 05:10
Kalnu slēpošana. Kombinācijas nobrauciens sievietēm 04:30 - 06:00
Hokejs sievietēm. Spēle par 1.vietu 06:10

Kanāda-ASV

Frīstaila slēpošana. Kvalifikācija rampā vīriešiem 06:30 - 08:10
Kalnu slēpošana. Kombinācijas slaloms sievietēm 08:00 - 09:20
Frīstaila slēpošana. Priekšsacīkstes skikrosā sievietēm 08:00 - 09:02
Kērlings. Priekšsacīkstes sievietēm 08:05
Ziemeļu divcīņa. Komandu sacensības. Lielais tramplīns 09:00 - 10:40

Tramplīnlēkšana

Frīstaila slēpošana. Fināli skikrosā sievietēm 09:10
Ātrslidošana sievietēm. 1000 metru distance 10:30 - 11:42
Daiļslidošana. Izvēles programma sievietēm 12:08 - 15:57

Tiešraide no plkst. 14.10

Ziemeļu divcīņa. Komandu sacensības. 4x5km slēpošana 13:00 - 13:55

4x5km slēpošana

Kērlings. Pusfināli vīriešiem 14:05
18
Frīstaila slēpošana. Fināli rampā sievietēm 03:30 - 04:49
Frīstaila slēpošana. Priekšsacīkstes skikrosā vīriešiem 05:45 - 08:54

Tiešraide no plkst. 5.40 līdz plkst. 6.05 un no plkst. 8.25 līdz plkst. 9

Hokejs vīriešiem. Pusfināla spēle 06:10

Somija-Slovākija

Kērlings. Spēle par 3.vietu vīriešiem 08:05

Kanāda-ASV

Biatlons. 12,5km distance ar kopīgu startu sievietēm 09:00 - 09:45
Frīstaila slēpošana. Fināli skikrosā vīriešiem 09:10
Ātrslidošana vīriešiem. 1000 metru distance 10:30 - 11:40
Biatlons. 15km distance ar kopīgu startu vīriešiem 11:00 - 11:45
Daiļslidošana. Īsā programma pāriem 12:38 - 15:43
Bobslejs. Sieviešu divnieku 1.brauciens 14:00 - 14:43
Kērlings. Pusfināli sievietēm 14:05

Zviedrija-Lielbritānija
Japāna-Šveice

Hokejs vīriešiem. Pusfināla spēle 15:10

KOK-Zviedrija

Bobslejs. Sieviešu divnieku 2.brauciens 15:30 - 16:15
19
Bobslejs. Vīriešu četrinieku 1.brauciens 03:30 - 04:30

Startē Oskara Ķibermaņa pilotētā ekipāža

Frīstaila slēpošana. Fināli rampā vīriešiem 03:30 - 06:49
Bobslejs. Vīriešu četrinieku 2.brauciens 05:05 - 06:05

Startē Oskara Ķibermaņa pilotētā ekipāža

Kērlings. Spēle par 1.vietu vīriešiem 08:50

Zviedrija-Lielbritānija

Distanču slēpošana. 30km brīvajā stilā vīriešiem 09:00 - 10:45

Startē Raimo Vīgants un Roberts Slotiņš

Ātrslidošana vīriešiem. Distance ar kopīgu startu 09:00 - 09:30

Pusfinālā startē Haralds Silovs

Ātrslidošana sievietēm. Distance ar kopīgu startu 09:45 - 10:15

Pusfināli

Ātrslidošana vīriešiem. Distance ar kopīgu startu 10:30 - 10:45

Fināls

Ātrslidošana sievietēm. Distance ar kopīgu startu 11:00 - 11:15

Fināls

Daiļslidošana. Izvēles programma pāriem 13:08 - 15:53
Bobslejs. Sieviešu divnieku 3.brauciens 14:00 - 14:45
Kērlings. Spēle par 3.vietu sievietēm 14:05

Zviedrija-Šveice

Hokejs vīriešiem. Spēle par 3.vietu 15:10

Slovākija-Zviedrija

Bobslejs. Sieviešu divnieku 4.brauciens 15:30 - 16:15
20
Kalnu slēpošana. Jaukto komandu paralēlais slaloms 03:00 - 04:30
Kērlings. Spēle par 1.vietu sievietēm 03:05

Japāna-Lielbritānija

Bobslejs. Vīriešu četrinieku 3.brauciens 03:30 - 04:30

Startē Oskara Ķibermaņa pilotētā ekipāža

Kalnu slēpošana. Jaukto komandu paralēlais slaloms. Fināli 04:28 - 04:45
Distanču slēpošana. 30km brīvajā stilā sievietēm 05:00 - 07:00

Startē Patrīcija Eiduka un Baiba Bendika

Bobslejs. Vīriešu četrinieku 4.brauciens 05:20 - 06:20

Startē Oskara Ķibermaņa pilotētā ekipāža

Daiļslidošana. Paraugdemonstrējumi 06:00 - 08:30
Hokejs vīriešiem. Spēle par 1.vietu 06:10

Somija-KOK

Slēgšanas ceremonija 13:55 - 16:00
21 22 23 24 25 26 27
28 1 2 3 4 5 6
Sporta veidi

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti