Lauris Reiniks publisko filmas «Jaungada taksometrs» tituldziesmu «Viss labi būs»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Mūziķis, aktieris un tele vīzijas šovu vadītājs Lauris Reiniks šonedēļ  ir publiskojis un nodevis klausītāju vērtējumam Latvijā savu jauno dziesmu ar nosaukumu “Viss labi būs”, kura skanēs arī Māra Martinsona veidotajā filmā “Jaungada taksometrs” 

Komponists un izpildītājs ir pats Reiniks, bet teksta autors Guntars Račs, informēja mūziķa pārstāvji. Dziesma “Viss labi būs” ir arī režisora Māra Martinsona drīzumā gaidāmās romantiskās komēdijas “Jaungada taksometrs” tituldziesma. Filma Latvijas kinoteātros būs redzama no 30.novembra. Galvenās lomas atveidotājs tajā ir Lauris Reiniks, kurš spēlē  taksometra vadītāju Andreju, kas, strādājot Vecgada vakarā, piedzīvo dažādus aizraujošus notikumus. 

Dziesmai “Viss labi būs” ir publiskots arī oficiālais mūzikas video, kas tapis sadarbībā ar režisori Aiju Strazdiņu un dod ieskatu gaidāmajā svētku filmā un tās sajūtās. 

“Biju ļoti pagodināts un priecīgs, kad no filmas veidotājiem saņēmu piedāvājumu ne tikai atveidot filmā galveno lomu, bet arī sakomponēt tituldziesmu “Jaungada taksometram”. Dziesmu sakomponēju šajā pavasarī Losandželosā, domājot par filmas sižetu un sajūtām, tomēr tā sanāca kā neatkarīgs darbs, par ko pašiem prieks.  

“Viss labi būs” ir galvenā frāze un vēstījums, ko ik pa brīdim mums ir nepieciešams dzirdēt, lai cik tā nebūtu klišejiska. Īpaši grūtos brīžos. Ceru, ka dziesma iedvesmos un ļaus noticēt, ka viss būs labi”, stāsta Lauris Reiniks.

“Viss labi būs”, līdzīgi kā citas Reinika dziesmas, ir ierakstīta arī igauniski (“Koos on hea”) un lietuviski (“Viskas bus gerai”), un šonedēļ nonāks arī pie klausītājiem kaimiņvalstīs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti