Latvijas komiķi iedibina savu balvu – ceremonijā «Grābeklis» noskaidros «Gada joku»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

8. janvārī apvienība “Comedy Latvia” organizē pirmo ikgadējo gada joka apbalvošanas ceremoniju “Grābeklis”. Uzstājoties 10 komiķiem, vakara gaitā tiks pateikti simtiem joku, un tieši skatītāji zālē varēs novērtēt, kurš no tiem saņems titulu “Gada joks 2021”, informēja organizatori.

“Mūziķiem ir “Zelta mikrofons”, aktieriem – “Spēlmaņu nakts”, un nu arī komiķiem būs sava balva, par kuru cīnīties, liekot skatītājiem smieties līdz asarām,” skaidroja “Comedy Latvia” pārstāvji. Grābeklis ar kāta galā uzspraustu mikrofonu ir bijis ilggadējs “Comedy Latvia” “open mic” simbols, jo ikviena dzīves ķibele var pārtapt par trāpīgu joku. Kā norādīja pasākuma rīkotāji, visi komiķi kuri uzstāsies "Grābeklī", stand-up sākuši, “uzstājoties uz lipīgas grīdas “open mic” lokālos. Saņēmuši rūdījumu pie atvērtā mikrofona, “Comedy Latvia” pamatsastāva komiķi ir apceļojuši Latviju ar tūrēm un dažādiem stand-up šoviem, lai, uzstājoties “Grābeklī”, varētu skatītājiem pastāstīt jokus, kas visvairāk sagrābuši uzmanību, un liks jauno gadu sākt ar pērkona skaļuma smiekliem.”

Par skatītāju simpātijām cīnīsies 10 komiķi: Edgars Staškevičs, Kaspars Žilins, Valters Graviņš, Lydia Oyeniyi, Aleksandrs Margoļins, Denis Tulpe, Jack Everitt, Aleksandrs Guzenko, Kalvis Troska, Jānis Kreičmanis.

Pasākums notiks VEF Kultūras pils Lielajā zālē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti