Latvijā pirmajam tiešsaistes jauniešu seriālam «16+» gada nogalē televīzijas pirmizrāde

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Gada nogalē Latvijas Televīzija (LTV) piedāvās iespēju visas Latvijā pirmā tiešsaistes jauniešu seriāla “16+” sērijas noskatīties vienā rāvienā arī LTV7 ēterā, informēja LTV. Visas sērijas jau ir noskatāmas arī replay.lv

29. decembris pasludināts par dienu, kad LTV7 pārņem jaunieši, jo visas dienas garumā plānots tikai jauniešu auditorijai veidots saturs – diskusijas, filmas, bet vakara noslēgumā – seriāla “16+” skatīšanās maratons.

Plkst. 11.20 LTV7 varēs skatīties diskusiju “Vai viegli būt jaunam?” no šī gada sarunu festivāla “Lampa”. Alekša Vilciņa vadītajā diskusijā par jaunības izaicinājumiem sarunājās dziedātājs Ralfs Eilands, Latvijas ''Youtube'' personība Sindija Lo un skeitbordists Madars Apse.

Plkst. 13.40 un 19.30 būs vērojamas ''Youtube'' diskusijas “Mēs dzīvojam sarežģītā laikā” abas daļas. Sarunās par naidīgiem komentāriem internetā un reālajā dzīvē, cyberbullying un to, kā ar to tikt galā, piedalījās Latvijā lielākā latviski runājošā vloga ''FunFaceTV'' puiši, kurus var dēvēt arī par Latvijas interneta huligāniem, Karmena Puķjāne, kura ar uzstāšanos šova “X Faktors” atlasē izsauca negatīvu interneta komentāru gūzmu, taču spēja turēties tiem pretī, apvienības “Singapūras satīns” dalībnieks Jānis Krīvēns, bijusī vlogere Natālija Knipše, jaunais “jūtuberis” Armands Jaunzems, kā arī jau pieredzējusī vlogere Patrīcija Meldere, kura ar saviem drosmīgajiem un atklātajiem video arī radījusi ne mazums diskusiju kā savā ''Youtube'' kanālā, tā citos medijos. Abās diskusijās piedalījās arī seriāla “16+” aktieris un radio “Pieci.lv” ētera balss Aleksis Vilciņš, savukārt diskusijas vadītāja lomu uzņēmās Rojs Rodžers.

Savukārt pašā vakarā – plkst. 22.00 – sāksies seriāla “16+” skatīšanās maratons, kad televīzijas pirmizrādi piedzīvos visas sērijas pēc kārtas. LTV veidotā seriāla stāsta centrā ir četru draugu kompānija – Māra, Mārtiņš, Edgars un Pauls, kuri mācās vienā klasē. Sākoties jaunajam mācību gadam, klasei pievienojas divas meitenes – Laura un Amanda, kuru ierašanās un attieksme sašķoba it kā stabilo draudzību.

Sākas notikumu virkne, kurā tiek ierauti visi, un ir skaidrs, ka neviens no jauniešiem bez draugu palīdzības pats no tās tik viegli ārā netiks. Seriālā galvenās lomas atveido atveido jaunieši bez iepriekšējas pieredzes aktiera darbā – Grieta Sipeniece, radio "Pieci.lv" balss Aleksis Vilciņš, Augusts Barkovskis, Helēna Kuple, Kristaps Brēmers un Annija Ūsīte. Kopā ar viņiem filmējušies arī profesionāli aktieri – Ivars Krasts, Baiba Broka, Varis Piņķis un Ilze Pukinska. Režisors – Uldis Cipsts. Scenārija autori – Artis Dobrovoļskis un Osvalds Zebris. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti