Lady Gaga dziedās ASV himnu Baidena inaugurācijas ceremonijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Amerikas Savienoto Valstu (ASV) himnu jaunievēlētā prezidenta Džo Baidena inaugurācijas ceremonijā izpildīs dziedātāja Lady Gaga. Pasākumā piedalīsies arī citas slavenības un sabiedrības pārstāvji.

Prezidenta inaugurācijas komiteja informē, ka Covid-19 pandēmijas dēļ ceremonija būs daudz vienkāršāka nekā parasti. Tomēr – saskaņā ar tradīciju  himna tiks izpildīta, un šis godpilnais pienākums uzticēts slavenajai popzvaigznei.

Ceremonijā 20. janvārī piedalīsies arī dziedātāja Dženifera Lopesa, kāda ugunsdzēsēja no Džordžijas štata, ASV Nacionālā jauniešu dzejnieku konkursa laureāte un mācītājs.

Tikmēr mediju pārstāvji norāda, ka šāda izvēle neizbrīna, jo Lady Gaga piedalījās arī Baidena priekšvēlēšanu mītiņā Pitsburgā naktī pirms prezidenta vēlēšanām.

Džo Baidenu atbalsta daudzi šovbiznesa pārstāvji, tāpēc īpašo inaugurācijas televīzijas raidījumu vadīs godalgotais amerikāņu kinoaktieris Toms Henkss un tajā piedalīsies daudzas mūzikas industrijas zvaigznes, tai skaitā Džons Bon Džovi, Džastins Timberleiks un Demija Lovato.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti